Πρόσκληση - πρόκληση σε Quiz: Πόσο Αλμυριώτης είσαι; - Λαός Του Αλμυρού
ερωτηματικο 2

Πρόσκληση – πρόκληση σε Quiz: Πόσο Αλμυριώτης είσαι;
Τα… ανήσυχα πνεύματα του almyros.gr, πρωτοτυπούν, δημιουργώντας μια σειρά trivial Quiz, για τον Αλμυρό μας. Διασκεδάστε, δοκιμάστε τις γνώσεις σας και γελάστε με τις ερωτήσεις που ετοιμάσαμε και με τη βοήθεια των εξαιρετικών συνεργατών μας.

Για τις ερωτήσεις εργάστηκαν οι: Χρυσούλα  Κοντογεωργάκη, Αρχιμανδρίτης π. Γεώργιος Γιαννιός, Βίκτωρας Κοντονάτσιος, Γιάννης Πρεβεζιάνος, Ρούτσιας Κωνσταντίνος, Κωνσταντίνος Γκουντάρας, Δημήτρης Ντούκας, Δημήτρης Τσούτσας, Λουίζα – Μαρία Μποντού, Χριστίνα Τοσούδη, Γεώργιος Τσιντσίνης, Βιβή Τσιντσίνη.

Περιμένουμε στο πριβέ της σελίδας μας, στο παρακάτω λινκ… http://www.almyros.gr/2017/02/15/114866/ τις δικές σας προτεινόμενες ερωτήσεις για το επόμενο Quiz (τοποθετήστε και 3 απαντήσεις μαζί με την τέταρτη… σωστή). Δεχόμαστε και χορηγούς επικοινωνίας.

Κοινοποιήστε και προκαλέστε τους φίλους σας στο facebook να δοκιμάσουν το Quiz…!!! Περιμένουμε τα σχόλιά σας στη σελίδα μας κάτω από τις ερωτήσεις!

Μπορείτε να βρείτε κάποιες από τις απαντήσεις ψάχνοντας σαν… δημοσιογράφος, στην αναζήτηση της σελίδας μας, όπως δείχνει η εικόνα:

 

Ανώνυμο-1

Εσύ! Ναι, εσύ, που κοιτάς την οθόνη… Πόσο Αλμυριώτης είσαι;

 
Αφήστε μια απάντηση