γράφει ο Γιώργος Τσιντσίνης -1/7/2012
Στα πεταχτά

Περισσότεροι αριστούχοι, καλή γενική εικόνα και πολλές ελπίδες για την είσοδο τους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, έφεραν οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων, για τα παιδιά της περιοχής Αλμυρού. Τους συγχαίρουμε για την επίπονη προσπάθεια και τις επιδόσεις τους. Συγχαίρουμε επίσης τους γονείς, τους καθηγητές και τους φροντιστές τους. Παρά το πανελλαδικό «βατερλώ» σε μερικά μαθήματα, η φετινή επιτυχία για τα δικά μας παιδιά είναι μεγάλη και περιμένουμε την ανακοίνωση των βάσεων, για να επιβεβαιωθεί.

Ο Μητσοτάκης φταίει… Μόλις εκλέχτηκε ο Αντώνης πρωθυπουργός, του «ευχήθηκε»: «την πατρίδα και τα …μάτια σου».

 

Με νέες αυξήσεις στις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος μας απειλεί πάλι η ΔΕΗ. Λες και δεν μας έχεις αλλάξει αρκετά τα …φώτα, ως τώρα.

 

Αξιέπαινη η πρωτοβουλία για τη μείωση του Ελληνικού χρέους, από Έλληνες εφοπλιστές, που σύστησαν στην Αμερική ΜΚΟ και συγκεντρώνουν χρήματα από όλον τον κόσμο. Το δόγμα του εμπνευστή της ιδέας (οι Έλληνες είναι φριχτοί πολίτες, αλλά φοβεροί πατριώτες) έχει ήδη σοβαρή αντίκτυπο και ουσία.

 

Το όλο πρόβλημα με τον κόσμο είναι ότι οι ηλίθιοι και οι φανατικοί είναι πάντοτε σίγουροι με τον εαυτό τους και οι σοφότεροι είναι πάντοτε γεμάτοι από αμφιβολίες. (Μπέρτραντ Ράσσελ).

 

«Πείρα είναι το όνομα που δίνουμε στα λάθη μας» (Όσκαρ Ουάιλντ)

 

Ωχ, παραλίγο να το ξεχάσω… Καλό μήνα από σήμερα και (για όσους βρίσκουν τρόπο ακόμη) καλές διακοπές.

 

Μάταια ψάχνει λίγο φως

ο κάθε κακομοίρης.

Ακόμη κι η Κυβέρνηση

κατάντησε …κλινήρης.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.