Το ετήσιο αντάμωμα της Φυλάκης - Λαός Του Αλμυρού

Το ετήσιο αντάμωμα της Φυλάκης

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε και φέτος ο ετήσιος χορός του πολιτιστικού συλλόγου Φυλάκης ο «Πρωτεσίλαος» που πραγματοποιήθηκε στις 20 Ιουλίου και στον οποίο συμμετείχε πλήθος κόσμου από την ευρύτερη περιοχή.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Ηλίας Πλακίδας στο χαιρετισμό που απηύθυνε καλωσόρισμα στους παρευρισκομένους, τους ευχαρίστησε για την υποστήριξη τους και αναφέρθηκε στις εργασίες που έγιναν στη Φυλάκη την περασμένη χρονιά με πρωτοβουλία του Δ.Σ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: η βουλευτής Μαγνησίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ο Δήμαρχος Αλμυρού Ευάγγελος Χατζηκυριάκος, ο Αντιδήμαρχος Δημήτριος Τσούτσας και ο Δημοτικός Σύμβουλος  Βασίλειος Αργυρόπουλος. Επίσης παρευρέθησαν: ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού Βασίλειος Γιαννουλής, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ευξεινούπολης Ιωάννης Πρεβεζιάνος και ο αντιπρόεδρος κ. Καραγιώργος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ν. Μαγνησίας Ευάγγελος Χρισταντώνης. Τηλεγραφήματα χαιρετισμού απέστειλαν: ο βουλευτής Μαγνησίας Αθανάσιος Νάκος και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αργύρης Μποτός.

Η ορχήστρα του Πάνου Κοτρώτσου, με τους τραγουδιστές Γιάννη Τσιάτσιο, Σοφία Βώττα και Παναγιώτη Πετεινό, διασκέδασαν τους παρευρισκομένους με παραδοσιακά τραγούδια μέχρι το πρωί.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσίαση παραδοσιακών χορών από το χορευτικό του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ευξεινούπολης και συνεχίστηκε με κέφι, χορό και τραγούδι από όλους τους συμμετέχοντες.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί ιδιαίτερα τους χορηγούς και τα καταστήματα που προσέφεραν πλούσια δώρα για τη λαχειοφόρο και συνέβαλαν στην οικονομική ενίσχυση του συλλόγου μας, καθώς και τον κ. Καλτσά, ιδιοκτήτη ταβέρνας, για την άψογη εξυπηρέτηση.

Τέλος, το Δ.Σ. ευχαριστεί για μια ακόμα φορά όλους όσους παρευρέθησαν στο ετήσιο αντάμωμα, στηρίζουν ηθικά και υλικά τις προσπάθειες μας και υπόσχεται τη διοργάνωση αναλόγων εκδηλώσεων και στο μέλλον.
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.