«Μαχητές»: Εξετάσεις για έγχρωμες και μαύρες ζώνες


Η Μπαγλατζή Ειρηλένα έγινε η πρώτη αθλήτρια του Α.Σ. ΜΑΧΗΤΕΣ που απόκτησε τη μαύρη ζώνη και το 1ο dan στο KYOKUSHIN KARATE την προηγούμενη Τρίτη και πλέον ανήκει στης επίσημες μαύρες ζώνες της παγκόσμιας οργάνωσης KYOKUSHIN SCHOOLS OF KARATE WORLD WIDE, με έδρα την Αγγλία .

Οι εξετάσεις μαύρων ζωνών της KSKUNION HELLAS πραγματοποιήθηκαν στον Παλαμά Καρδίτσας, σύμφωνα με τους κανονισμούς και την ύλη της παγκόσμιας οργάνωσης, με εξεταστές τους επικεφαλής της kskunion hellas, τον κ. Γαλλιό Κων/νο 4 dan, τον κ Αντώνη Λεωνίδα 3 dan και τον κ. Παπαπούλιο Ιωάννη 3 dan.

Μετά από τετράωρη και εξαντλητική εξέταση, με καιρικές συνθήκες αντίξοες, διότι έκανε πολύ ζέστη, η αθλήτρια του συλλόγου μας δεν πτοήθηκε δείχνοντας τέλεια τεχνική κατάρτιση στα KIHON (τεχνικές), τέλεια ισορροπία και ακρίβεια στα kata (σύνολο τεχνικών με υποτιθέμενους αντιπάλους), τεχνική και αποτελεσματικότητα στα tames hiwari (σπάσιμο ξύλων με γυμνό χέρι η πόδι) και σωματική και ψυχική δύναμη στους 30 ΑΓΩΝΕΣ πλήρους επαφής.

Όσον αφορά για της εξετάσεις των έγχρωμων ζωνών αυτές πραγματοποιήθηκαν στην Ευξεινούπολη. Οι μικροί μας αθλητές εξετάστηκαν στις 27- 06 και οι μεγαλύτεροι στις 25-07, πάντα με τη παρουσία των εξεταστών, τον κ Γαλλιό Κων/νο και τον κ Παπαπούλιο Ιωάννη.

Όλοι οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, δείχνοντας καλή τεχνική κατάρτιση, τέλεια συμπεριφορά, πειθαρχία και μεγάλα αποθέματα ψυχικών δυνάμεων.

Στο τέλος των εξετάσεων ο κ. Γαλλιός και ο κ. Παπαπούλιος συνεχάρησαν όλους τους αθλητές και το δάσκαλό τους και τόνισαν πως το σημαντικό δεν είναι να φοράμε μια ζώνη γύρο από τη μέση, αλλά το αν αξίζουμε να τη φοράμε το αποδεικνύουμε καθημερινά, όχι μόνο με την καλή μας τεχνική και της μαχητικές μας ικανότητες, αλλά και με τη συμπεριφορά μας μέσα και έξω από τη σχολή.

Ο δάσκαλος του συλλόγου κ Αντώνης Λεωνίδας συνεχάρη και ο ίδιος όλους τους αθλητές και ιδιαίτερα την Μπαγλατζή Ειρηλένα και τόνισε πως για έναν αθλητή πολεμικών τεχνών το πραγματικό karate ξεκινάει μετά τη μαύρη ζώνη.

Ο σύλλογος τον μήνα Αύγουστο θα παραμείνει κλειστός και τα μαθήματα θα ξεκινήσουν αρχές Σεπτεμβρίου.

Καλό καλοκαίρι…

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.