Ο Αλμυρός χόρεψε Συρτάκι στην πρόβα του ρεκόρ GuinnessΣτη μαγευτική παραλία του Βόλου, πάνω από 2.100 άτομα θα επιχειρήσουν να καταρρίψουν το παγκόσμιο ρεκόρ στο συρτάκι την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012!

Με σημείο συνάντησης την προβλήτα που “δένει” η σύγχρονη “Αργώ” στον περίπατο της παραλίας του Βόλου, διοργανώνεται από την ΕΚΠΟΛ (Εταιρεία Κοινωνικής Παρέμβασης και Πολιτισμού Ενοτήτων Μαγνησίας και Σποράδων) η προσπάθεια κατάρριψης του ρεκόρ στο μεγαλύτερο συρτάκι του κόσμου! Στα πλαίσια των εκδηλώσεων “Θεσσαλικό Καλάθι” της Περιφέρειας Θεσσαλίας και AgroMagNet Festival που θα λαμβάνουν μέρος εκείνες τις ημέρες, θα επιχειρηθεί η διεκδίκηση μιας θέσης στο βιβλίο ρεκόρ Guinness.

Με απώτερο στόχο την παγκόσμια προβολή της ιδιαίτερης πολιτιστικής σημασίας του Βόλου και της ευρύτερης περιοχής Θεσσαλίας και με κινητήριο μοχλό την αθρόα συμμετοχή του κόσμου θα αναδείξουμε την Μαγνησία μας και την περιοχή μας σε πόλο έλξης επισκεπτών.

Χθες, Τρίτη στον Αλμυρό, στο 3ο Δημοτικό Σχολείο, έγινε η πρόβα για τους Αλμυριώτες συμμετέχοντες. Με τις εντολές του χοροδιδάσκαλου κ. Σμαμαγκούλη και την μαζική συμμετοχή των χορευτών του Συλλόγου του Λυκείου Ελληνίδων του παραρτήματος Αλμυρού, ετοιμαστήκαμε για τη μεγάλη βραδιά της Παρασκευής.

κλικ στην φωτο για να δείτε το video της πρόβας

Η συμμετοχή όλα δείχνουν ότι ξεπέρασε τις προσδοκίες και την Παρασκευή η Μαγνησία θα είναι στο βιβλίο Guiness, και αυτό οφείλεται στην ευαισθησία των πάνω από 2.100 συμμετεχόντων αλλά και των πολλών διοργανωτών, που αγαπούν και στηρίζουν τον τόπο τους.

Για επιπλέον στοιχεία μπορείτε να ενημερωθείτε από την επίσημη σελίδα στο Facebook “Magnesia Sirtaki Dance Record” στον αριθμό τηλεφώνου 24213 52535.

Τσιντσίνη Βιβή

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.