Αποφοίτησε από τη Σχολή προπονητών της Ε.Ο.Μ.Α. ο Κ. Τελκής
Την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου στο Αθλητικό Κέντρο «ΑΤΕΡΜΩΝ» στη Θεσσαλονίκη, ολοκληρώθηκε ο τρίτος κύκλος (πέντε ημερών), της σχολής προπονητών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μαχητικών Αθλημάτων (Ε.Ο.Μ.Α.), όπου ο Σύλλογος Shidokan Αλμυρού είναι μέλος.

Ο Αλμυριώτης δάσκαλος Κώστας Τελκής (3 Dan) παρακολούθησε στη σχολή και τους τρεις κύκλους μαθημάτων, με το πέρας των οποίων του απονεμήθηκε το δίπλωμα προπονητού Μαχητικών Αθλημάτων, από την Ελληνική Ομοσπονδία.

Τα μαθήματα στη Σχολή περιλάμβαναν: Μάρκετινγκ και προπονητική, grappling, Ψυχολογία-πρώτες βοήθειες, kick boxing, διατροφή, εθισμός-απεξάτηση, αυτοάμυνα, Brazilian Jiou Jichou, Μ.Μ.Α., πυγμαχία.

Εισηγητές των μαθημάτων ήταν καθηγητές του ΤΕΦΑΑ-Α.Π.Θ. και οι καλύτεροι προπονητές brazilian jiou jichou, kick boxing και πυγμαχίας της Ελλάδας. Οι γνώσεις και η εμπειρία της συγκεκριμένης Σχολής σε κάθε δάσκαλο μαχητικών αθλημάτων που αποφοίτησε θα παίξει σημαντικό ρόλο για την μετέπειτα πορεία του στο χώρο των πολεμικών τεχνών, μιας και η αναβαθμισμένη γνώση είναι κάτι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.