Επιστολές-ανακοινώσεις του Άθλου – για το περιστατικό στο γήπεδο ΕυξεινούποληςΔύο επιστολές-ανακοινώσεις εξέδωσε ο Α.Μ.Σ. Άθλος σχετικά με το περιστατικό που έλαβε χώρα στο γήπεδο της Ευξεινούπολης και τελικά δεν διεξήχθη το προγραμματισμένο από την ΕΠΣΘ παιχνίδι ανάμεσα σε Άθλο και Ένωση Μικροθηβών-Αγροτικού.

Η πρώτη είναι από τη Διοίκηση του Συλλόγου, ενώ η δεύτερη από τους ποδοσφαιριστές.

Η ανακοίνωση του Δ.Σ.      

Οι φίλαθλοι του Αλμυρού, το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012, έγιναν μάρτυρες ενός πρωτοφανούς γεγονότος για τα αθλητικά δρώμενα της περιοχής μας.

Κάποιοι “ανεγκέφαλοι” σφράγισαν με ηλεκτροκόλληση   την πόρτα του γηπέδου Ευξεινούπολης (ανοίγοντας ταυτόχρονα και τα μπεκ ποτίσματος) με στόχο να μην γίνει ο αγώνας του ΑΘΛΟΥ με την Ε.Μ.Α. και να βλάψουν την ομάδα μας.

Θέλουμε να δηλώσουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι ενέργειες που έχουν στόχο να πλήξουν τον ΑΘΛΟ δεν θα μένουν πλέον αναπάντητες.

Το Δ.Σ. του ΑΘΛΟΥ

 

 

Ανακοίνωση ποδοσφαιριστών Α.Μ.Σ ΑΘΛΟΥ Αλμυρού.

Στη σημερινή εποχή, αυτή την ιδιαίτερη και γεμάτη προβλήματα εποχή που ζούμε, το ποδόσφαιρο αποτελεί ένα ευχάριστο διάλειμμα για νέους -και μη- ποδοσφαιριστές και μια «όαση» μικρής διασκέδασης και απόλαυσης για υγιείς φιλάθλους του αθλήματος. Είναι αδιανόητο λοιπόν να δημιουργούνται τραγικές καταστάσεις, όπως αυτή που διαδραματίστηκε το περασμένο Σάββατο 1 Δεκεμβρίου, 2012 στο Δημοτικό γήπεδο Ευξεινούπολης.

Πιο συγκεκριμένα, η αναμέτρηση της ομάδας μας με την αντίστοιχη ομάδα “Ένωση Μικροθηβών-Αϊδινίου” δεν κατέστη δυνατό να πραγματοποιηθεί αφού, κάποιοι ανεγκέφαλοι, θέλοντας ίσως με αυτό τον τρόπο να δείξουν πώς εκείνοι αντιλαμβάνονται και προάγουν τον αθλητισμό στα νέα παιδιά, αποφάσισαν σε πρώτη φάση και εντελώς αυθαίρετα να σφραγίσουν την κεντρική είσοδο του σταδίου “ηλεκτροσυγκολλώντας” την και με αυτό τον τρόπο να μας απαγορεύσουν την είσοδο στο χώρο του σταδίου. Δεν σταμάτησαν όμως εκεί!! Προγραμμάτισαν τον μηχανισμό αυτόματου ποτίσματος να ξεκινήσει το πότισμα του χλοοτάπητα στις 14:30, μισή ώρα πριν την έναρξη  του αγώνα, την ώρα δηλαδή που θα κάναμε προθέρμανση με τους συναθλητές μας της Ε.Μ.Α. φοβούμενοι πως θα καταφέρουμε και μπούμε στο γήπεδο. Φυσικά δεν γίνεται λόγος για το χώρο των αποδυτηρίων, αφού παρέμεναν κλειδωμένα.

Τα παραπάνω, ωστόσο, όπως πληροφορηθήκαμε από το Δ.Σ. της ομάδας μας, έγιναν εγκαίρως γνωστά στον Δήμαρχο Αλμυρού κ. Βαγγέλη Χατζηκυριάκο (αφού το στάδιο ανήκει μόνο στον Δήμο Αλμυρού!!), ώστε να επιληφθεί ο ίδιος των τραγικών αυτών γεγονότων και να δώσει λύση.

ΜΑΤΑΙΑ ΟΜΩΣ!!!

Σύμφωνα λοιπόν με όλα τα παραπάνω, θα θέλαμε να κάνουμε τις εξής ερωτήσεις προς τον κύριο δήμαρχο:

– Κύριε Δήμαρχε, το συγκεκριμένο γήπεδο όπως και όλα τα γήπεδα της επαρχίας Αλμυρού, είναι ή δεν είναι Δημοτικό;

– Κύριε Δήμαρχε, έχετε ή δεν έχετε δώσει στο σύλλογό μας έγγραφη εξουσιοδότηση, ώστε η ομάδα μας να χρησιμοποιεί τις εγκαταστάσεις του γηπέδου κατά τη διεξαγωγή όλων των επίσημων αγώνων της;

– Κύριε Δήμαρχε, μας θεωρείτε ποδοσφαιριστές β’ κατηγορίας και τυγχάνουμε τέτοιας αντιμετώπισης (από ανεγκέφαλους) έναντι των ποδοσφαιριστών των υπόλοιπων ομάδων της περιοχής μας;

–  Κύριε Δήμαρχε μήπως είστε υπέρμαχος της νοοτροπίας των τσιφλικιών και όχι των νόμιμων διαδικασιών μιας εύρυθμης και δημοκρατικής κοινωνίας;

Και επειδή πιστεύουμε ότι είστε υπέρμαχος μιας εύρυθμης και δημοκρατικής κοινωνίας, σας καλούμε στο μέλλον, να έχουμε από μέρους σας κι εμείς την ίδια συμπεριφορά και δίκαιη μεταχείριση με τους ποδοσφαιριστές των υπολοίπων ομάδων. Θα σας παρακαλέσουμε δε, να μην επιτρέψετε ξανά σε κανένα ανεγκέφαλο και εχθρό του αθλητισμού να επαναλάβει κάτι ανάλογο.

Μην επιτρέπετε σε κάποιους να κλείνουν τις πόρτες

του αθλητισμού στα νέα παιδιά!!

Εμείς από την πλευρά μας, ευχόμαστε να μην βρεθεί στο μέλλον κανένας στην ίδια δυσάρεστη θέση που βρεθήκαμε εμείς και ειδικά τα παιδιά των εμπνευστών και δημιουργών αυτής της κακόγουστης φάρσας. Ελπίζουμε να σκέφτηκαν το έγκλημα που έχουν διαπράξει και να έχουν μετανιώσει μέχρι τώρα για τις πράξεις τους!!

 

 

Με εκτίμηση

Οι Αθλητές – Ποδοσφαιριστές

του Α.Μ.Σ. “ΑΘΛΟΣ” Αλμυρού

Υ.Γ. Στην ομάδα μας, αγωνίζονται δεκαοκτώ (18) παίκτες που έχουν κατά το παρελθόν αγωνιστεί στην ομάδα της ευξεινούπολης. Οι δεκατέσσερις(14) εξ’ αυτών κατάγονται από την ευξεινούπολη.

Για τους παραπάνω ποδοσφαιριστές ηλεκτροσυγκολήθηκε η πόρτα εισόδου του γηπέδου της Ευξεινούπολης!!

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.