Συνεχίζονται οι επιτυχίες για τους «ΜΑΧΗΤΕΣ»


Εξαιρετική η παρουσία των ΜΑΧΗΤΩΝ και του Δασκάλου τους Αντώνη Λεωνίδα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα knock down kyokushin karate, την περασμένη Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, στην πόλη της Λάρισας.

Συνολικά πέντε αθλητές από τους Μαχητές, με μεγάλη προσπάθεια και καθαρές νίκες, κατάφεραν να αναδειχτούν πανελλήνιοι πρωταθλητές στο knock down karate, δείχνοντας για ακόμα μια φορά το υψηλό αγωνιστικό τους επίπεδο.

Αναλυτικά, στην κατηγορία παίδων ο Χρήστος Γεωργοσόπουλος και ο Νικόλαος Κουτσοβασίλης κατάφεραν να αποσπάσουν την πρώτη θέση και να ανέβουν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Η Ευθυμία Βέργα απέσπασε τη δεύτερη θέση.

Στην κατηγορία εφήβων–νεανίδων η Ειρηλένα Μπαγλατζή, έπειτα από δύο συναρπαστικούς αγώνες, κατάφερε να παραμείνει πανελλήνια πρωταθλήτρια κατακτώντας την πρώτη θέση. Όμως και η Βασιλική Κυριέρη και ο Θεοδόσης Αλμπανίδης, ύστερα από πολύ καλή εμφάνιση κατέκτησαν και αυτοί την πρώτη θέση, ενώ ο Αποστόλης Κολώνης κατέκτησε τη δεύτερη θέση.

Στην κατηγορία ανδρών, ο Τριαντάφυλλος Μπάρδας, δεν κατάφερε να αναδειχτεί πανελλήνιος πρωταθλητής, καθώς έχασε στον τελικό (στα σημεία και στην παράταση) από τον αντίπαλο του, ο οποίος είχε μαύρη ζώνη (1 DAN), ενώ ο ίδιος μισή μπλε ζώνη.

Εξαιρετική και η παρουσία του αθλητή Ιωάννη Παπουτσή από τη Νέα Αγχίαλο, ο οποίος μετά από δύο χρόνια απουσίας αγωνίστηκε στην κατηγορία -95 kg και έχασε στον τελικό λόγω τραυματισμού (ευτυχώς δεν ήταν σοβαρός).

Η σωστή δουλειά που γίνεται στους Μαχητές, υπό την καθοδήγηση του δασκάλου τους Αντώνη Λεωνίδα, φαίνεται καθημερινά με τις επιτυχίες των αθλητών, τόσο σε πανελλαδικό όσο και τοπικό επίπεδο.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.