Άτυχος ο Αίας κόντρα στον Άρη - Λαός Του Αλμυρού

Άτυχος ο Αίας κόντρα στον Άρη

Όταν σε πέντε πέναλτι που έχεις κερδίσεις, ευστοχείς μόλις σε ένα, τότε δεν μπορείς να περιμένεις να κάνεις καλή συγκομιδή βαθμών. Αυτό συμβαίνει φέτος στον Αίαντα Σούρπης, ο οποίος δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι από τις απανωτές χαμένες εκτελέσεις πέναλτι που έχει φέτος.

Το ίδιο έγινε και στο παιχνίδι με τον Άρη Μελ., όταν στο 19ο λεπτό ο Καλοδήμος κέρδισε πέναλτι, την εκτέλεση ανέλαβε  ο Μπιρτσάι, αλλά νικήθηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Και σαν να μην έφθανε αυτό, στο επόμενο ακριβώς λεπτό, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν.

Στη συνέχεια το σύνολο του Λουκά Κατσαμπέκη προσπάθησε να πετύχει ένα τέρμα τουλάχιστον, αλλά βρέθηκε σε καλή μέρα ο τερματοφύλακας των αντιπάλων. Οι δύο πιο κλασσικές ευκαιρίες έγιναν από ενέργειες του Κωστούλα. Η πρώτη σημειώθηκε στο 71ο λεπτό, όταν επιχείρησε τεχνικό ψηλοκρεμαστό σουτ, αλλά με τα ακροδάκτυλα ο τερματοφύλακας του Άρη έδιωξε σε κόρνερ, ενώ και σε τετ-α-τετ του έμπειρου επιθετικού, με την άκρη του ποδιού ακούμπησε όσο χρειαζόταν για να στερήσει το γκολ της ισοφάρισης στον Αίαντα.

Αίας Σ.: Λαγός, Παπανικολόπουλος, Μπαράκου, Βέργας, Χαλάτσης (88ο Ραμαντάνης), Κοντούλης, Μπιρτσάι, Καλοδήμος, Τσουκάλης (78ο Τσερκεζίδης), Γουρναρόπουλος (60ο Νικογιάννης), Κωστούλας.
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.