Παραδοσιακό γλέντι με το Λύκειο των Ελληνίδων

Το δάσκαλο δεν καταφέραμε να τον κουράσουμε…

Αυτή είναι η είδηση, κυρίες και κύριοι, για το παραδοσιακό γλέντι που έστησε το Παράρτημα Αλμυρού του Λυκείου Ελληνίδων Βόλου, την περασμένη Τετάρτη βράδυ, στο κέντρο «Γεωργούλας» στον Πλάτανο.

Οι ομάδες του Συλλόγου τραγούδησαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και η βραδιά συνεχίστηκε με τη ζηλευτή παραδοσιακή ορχήστρα, να μας ταξιδεύει στη Θράκη, την Ήπειρο, την Ανατολική Ρωμυλία, στα νησιά μας, στις αλησμόνητες πατρίδες της Μικράς Ασίας, στη Στερεά Ελλάδα. Φιλόξενα και διακριτικά τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, καμάρωναν τους «μαθητές» των χορευτικών τμημάτων του Λυκείου και όλοι μαζί γλεντήσαμε παραδοσιακά και ελληνικά.

Ψυχή της βραδιάς, ο ακούραστος Φώτης Σκαμαγκούλης, που ξεκίνησε τους χορούς, αλλά ξέχασε (;) να τους σταματήσει…

Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου, στις 5 το απόγευμα, στο παλιό σχολείο Κροκίου, είναι η σειρά των παιδικών τμημάτων του Λυκείου Ελληνίδων να μας τραγουδήσουν τα κάλαντα. Το κάλεσμα του Συλλόγου είναι για όλους.

Σε όσους είναι λίγο …«πιασμένοι» από τον χορό της Τετάρτης, ευχόμαστε να το …ξαναπάθουν, στα επόμενα χορευτικά «νυχτέρια» του Παραρτήματος.

 

Τσιντσίνη Βιβή

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.