Εξετάσεις στους ΜΑΧΗΤΕΣ Ευξεινούπολης


Μετά τις επιτυχίες των Μαχητών στο πανελλήνιο πρωτάθλημα kyokushin knock down karate που έγινε στη Λάρισα κατακτώντας πέντε χρυσά μετάλλια, σειρά είχαν οι προαγωγικές εξετάσεις έγχρωμων ζωνών και το Χριστουγεννιάτικο πάρτι.

Την προηγούμενη Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου, ολοκληρώθηκαν με τεράστια επιτυχία οι εξετάσεις έγχρωμων ζωνών στην Ευξεινούπολη παρουσία των εξεταστών και επικεφαλής της KSK UNION HELLAS (kyokushin schools of karate) Γαλλιού Κωνσταντίνου (4 DAN) και Παπαπούλιου Ιωάννη (3 DAN). Oι εξετάσεις έγιναν σύμφωνα με τους κανονισμούς της παγκόσμιας οργάνωσης KSK UNION.

Αθλητές των Μαχητών από 5 έως 50 ετών εξετάστηκαν όλοι στην ύλη της πολεμικής τέχνης KYOKUSHIN και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να προαχθούν στον επόμενο βαθμό (kyu), καταφέρνοντας το με μεγάλη επιτυχία.

Εντυπωσιασμένοι οι εξεταστές από την πολύ καλή δουλειά του δασκάλου των Μαχητών Αντώνη Λεωνίδα έδωσαν συγχαρητήρια τόσο στον ίδιο όσο και στους αθλητές για την πολύ ανεβασμένη τεχνική τους κατάρτιση, για τις μεγάλες ψυχικές δυνάμεις που διαθέτουν, αλλά και την πειθαρχία και σεμνότητα που τους διακρίνει.

Αρκετά ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα των εξετάσεων και ο δάσκαλος των Μαχητών Αντώνης Λεωνίδας, έδωσε τα συγχαρητήρια του στους αθλητές για τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν και ευχαρίστησε θερμά τους εξεταστές, που παρευρίσκονται συνέχεια κοντά τους και τους στηρίζουν σε κάθε προσπάθεια.

Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου, σειρά είχε το Χριστουγεννιάτικο πάρτι το οποίο ήταν αφιερωμένο αποκλειστικά στους Μαχητές, καθώς ήταν και η τελευταία συνάντηση μεταξύ τους για το 2012.

Μικροί και μεγάλοι αθλητές διασκέδασαν με την ψυχή τους σε μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη τραγούδι, μουσική, παιχνίδι και πολλά δώρα.

Όλοι οι Μαχητές -μαζί με το δάσκαλο τους Αντώνη Λεωνίδα- έδωσαν ραντεβού για την επόμενη χρονιά με ακόμα περισσότερες επιτυχίες και εύχονται σε όλο τον κόσμο καλή χρονιά ένα δημιουργικό και ευτυχές 2013.

 

 

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.