Γ.Σ.Α.: “Απόδραση” με το βαθμό της ισοπαλίας από τη Νέα Αγχίαλο


«Όρθιος» έμεινε στο γήπεδο του μέχρι πρότινος μοναδικού πρωτοπόρου Πυράσου (πλέον συγκατοικεί με την Α.Ε. Διμηνίου) ο Γ.Σ.Α. και με τέρμα που σημείωσε ο Πλασταράς με προβολή στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας, με το 1-1 να είναι το τελικό σκορ.

Οι «κυανόλευκοι» ευτύχησαν να έχουν σε εξαιρετική ημέρα τον Σπύρο Χαλάτση, ο οποίος πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνισή του με τη φανέλα του Γ.Σ.Α. και ήταν ο καθοριστικός παράγοντας που οι φιλοξενούμενοι πήραν το βαθμό της ισοπαλίας. Ο έμπειρος τερματοφύλακας –όποτε χρειάστηκε- έδειξε τα αντανακλαστικά του και αποσόβησε τον κίνδυνο παραβίασης της εστίας του για δεύτερη φορά.

Οι αγχιαλίτες προηγήθηκαν στο 17ο λεπτό με κεφαλιά του Παναγιώτη Κοντοβά. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, με τον Γ.Σ.Α. να ισορροπεί στην επανάληψη και να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 60ο λεπτό  με τον Πλασταρά, όταν η κεφαλιά που επιχείρησε πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Πυράσου.

Τελικά οι «κυανόλευκοι» ισοφάρισαν με τον έμπειρος επιθετικό στο τελευταίο του ντέρμπι. Ο Νικηφοράκης εκτέλεσε φάουλ από πλάγια, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων δεν μπλόκαρε σταθερά, με τον Πλασταρά να κάνει την προβολή, προλαβαίνοντας τους αμυντικούς του Πυράσου και να διαμορφώνει το 1-1.

Γ.Σ.Α.: Χαλάτσης, Δημητριάδης, Νικηφοράκης, Ελευθερίου, Μπούρχας, Β. Τσιάτσιος, Τσίπη, Βούλγαρης, Τσίπη, Βούλγαρης (46ο Πλασταράς), Παναγιώτου, Σ. Τσιάτσιος (83ο Μπούσης), Αραπίτσας (86ο Κλουκουτάρας).

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.