Συνεστίαση και κοπή πίτας στους Κωφούς από το Σύλλογο «ο Στέφανος Κομμητάς» - Λαός Του Αλμυρού

Συνεστίαση και κοπή πίτας στους Κωφούς από το Σύλλογο «ο Στέφανος Κομμητάς»Το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013 ο Εξωραϊστικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κωφών Αλμυρού «Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΜΜΗΤΑΣ» πραγματοποίησε την Γενική Τακτική Συνέλευση στο συστεγαζόμενο γραφείο του.

Θέματα της Συνέλευσης ήταν ο οικονομικός απολογισμός του έτους 2012, ο προγραμματισμός για το έτος 2013, η έκθεση της ελεγκτικής επιτροπής για την οικονομική διαχείριση του έτους 2012 και άλλα θέματα.

Τη Συνέλευση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Αλμυρού κ. Ηλίας Τσαμπίρας, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ευξεινούπολης Αλέξανδρος Καραμπάσης και ο Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Κοκκωτών «Η ΟΘΡΥΣ» κ. Ευστάθιος Πολυμέρου.

Μετά των τέλος των εργασιών της Συνέλευσης τα μέλη του Συλλόγου έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα και το φλουρί έτυχε ο μικρός Νικόλαος Ευ. Τσαντήλας. Η βραδιά έκλεισε  με μουσική και τραγούδι  από την παρέα του Αντιπροέδρου Δημητρίου Καραφέρη.

Τα μέλη του Συλλόγου εύχονται σε όλους το έτος 2013 να είναι δημιουργικό, γεμάτο υγεία, αγάπη και αλληλεγγύη. Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά.

 

Το Δ.Σ.
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.