Η κοπή πίτας του «Συλλόγου Φίλων Μουσικής Αλμυρού» (βίντεο-φωτο)

Την πρώτη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πραγματοποίησε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, 1ης Φεβρουαρίου 2013, ο «Σύλλογος Φίλων Μουσικής Αλμυρού», ο οποίος υπάρχει και δραστηριοποιείται στην πόλη μας από το καλοκαίρι του 2012.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην οικογενειακή ταβέρνα «Ούτας», παρουσία μελών και φίλων του Συλλόγου, ερασιτεχνών αλλά και γνωστών επαγγελματιών, αρκετοί από τους οποίους συμμετείχαν και στην κάλυψη του μουσικού προγράμματος.

Κατά την έναρξη της βραδιάς, ο Πρόεδρος, Παναγιώτης Μαυρογέννης, καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους, τους ευχαρίστησε τόσο για την παρουσία τους στην πρώτη ανάλογη εκδήλωση του Συλλόγου, όσο και για τον τρόπο με τον οποίο έχουν αγκαλιάσει και στηρίζουν τις φιλόδοξες προσπάθειές του, και τους ευχήθηκε πολλή και καλή διασκέδαση.

Στη συνέχεια έκοψε την πίτα, τα κομμάτια της οποίας μοιράστηκαν σε όλα τα μέλη της μεγάλης παρέας, μαζί με ένα μικρό δώρο, ενθύμιο της εκδήλωσης, που είχε χαραγμένες επάνω του τις λέξεις: «Αγάπη, Πίστη, Τύχη, Ελπίδα».

Μία κλασική κιθάρα -προσφορά του Συλλόγου- ήταν το δώρο που συνόδευε το «φλουρί» της πίτας, το οποίο κέρδισε ο τυχερός της βραδιάς Γιάννης Γαλατσίδας, μέλος των Φίλων της Μουσικής.

Αμέσως μετά, οι επαγγελματίες καλλιτέχνες και φίλοι του Συλλόγου, Βασίλης Δεληολάνης, Βάσω Φυτιλή, Σάκης Βουλτσίδης, Τάσος Χαλκιάς και Κώστας Ιγγλέζος, ο οποίος απουσίαζε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, ανακηρύχθηκαν επίτιμα μέλη του Συλλόγου, ενώ έγινε ιδιαίτερη επιβράβευση στους ερασιτέχνες Δημήτρη Κατσαούνη και Θανάση Τσιλιό, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για τη διαρκή στήριξη και προσφορά τους.

Ακολούθησε τραγούδι και χορός, με τους πολλούς φίλους της μουσικής να εκφράζουν και να μοιράζονται έμπρακτα την αγάπη τους γι’ αυτή, σε ένα όμορφο γλέντι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία και την ενεργή συμμετοχή του ο παλαίμαχος δεξιοτέχνης του μπουζουκιού κ. Νίκος Αλεξίου.

Δέσποινα Κοτζιαπαναγιώτου

 

 

 

 

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.