Κοπή πίτας και χοροεσπερίδα της Ένωσης Αποστράτων
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013 στην ταβέρνα «Γεωργούλας» στην Παραλία Πλατάνου, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και η ετήσια χοροεσπερίδα της Ένωσης Αποστράτων Επαρχίας Αλμυρού με μεγάλη παρουσία μελών και φίλων της Ένωσης.

Σε σχετικό δελτίο Τύπου της Ένωσης αναφέρεται, ότι «η εκδήλωση άρχισε με το καλωσόρισμα του προέδρου της Ένωσης Γεωρ. Μπουκουβάλα, στη συνέχεια παρουσίασε τη σύνθεση του νέου Δ.Σ του συλλόγου, που προέκυψε μετά τις εκλογές του Δεκεμβρίου και ακολούθησε η κοπή της  πίτας. Μετά από αυτό το τελετουργικό άρχισε το γλέντι και ο χορός που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, κάνοντας όλους να ξεχάσουν για λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και η καθιερωμένη λαχειοφόρος με πλούσια δώρα, προσφορά των επιχειρηματιών της πόλης μας, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Αποστράτων Αξ/κών Αεροπορίας Ν. Μαγνησίας.

Τέλος το Δ.Σ. της Ένωσης τους ευχαριστεί όλους -μέλη και μη- που συμμετείχαν στην εκδήλωση και υπόσχεται μελλοντικά καλύτερες εκδηλώσεις.

Το Δ.Σ.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.