Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στον Πτελεό
Από το Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Πτελεού λάβαμε δελτίο Τύπου σχετικά με τις αποκριάτικες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο χωριό. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου αναφέρει τα εξής:

«Την περασμένη Κυριακή το βράδυ, 17 Μαρτίου, στο Πτελεό έγινε τρελό γλέντι με κάψιμο του Καρνάβαλου στην πλατεία του χωριού. Πιο νωρίς ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου μαζί με τα παιδιά ρίχτηκαν στο κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού, με τερματισμό στην Πλατεία. Η Τοπική Κοινότητα με την Πρόεδρό της, περίμεναν τα παιδιά και τα κέρασαν καραμέλες, αφού πρώτα βρήκαν το θησαυρό που ήταν κρυμμένος.

Αμέσως μετά, ακολούθησε ο Μορφωτικός – Λαογραφικός Όμιλος Πτελεού με τη χορωδία και τα χορευτικά από παιδιά και ενήλικους. Το γλέντι κράτησε μέχρι αργά, αφού η Τοπική Κοινότητα, είχε ετοιμάσει παραδοσιακές τυρόπιτες, προσφορά της «Φτελιάς» και άλλα εδέσματα και κρασί.

Τα σκίνα έκαιγαν μέχρι αργά το βράδυ και ο κόσμος διασκέδασε. Οι Φτελιανοί απέδειξαν για ακόμα μία φορά ότι δεν τους φοβίζει τίποτα και πως μόνοι τους μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα. Τους ευχαριστούμε για αυτή τη βραδιά και τους περιμένουμε και του χρόνου με το ίδιο κέφι. Καλή Σαρακοστή σε όλους.

*Το Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Πτελεού επιθυμεί να ευχαριστήσει τη «Φτελιά» για τις πίτες, το σούπερ μάρκετ «Μιχόπουλος» για τα ποτά, τα δύο κρεοπωλεία των κ.κ. Κωνσταντίνου Χατζηπλή και Λάμπρου Ντάλλη και φυσικά τους κατοίκους που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.