Συμβαίνει τώρα: Το δάσος Κουρί, στον Αλμυρό, φιλοξενεί την Τέχνη - Λαός Του Αλμυρού

Συμβαίνει τώρα: Το δάσος Κουρί, στον Αλμυρό, φιλοξενεί την Τέχνη

Μια εξαιρετική γεύση τέχνης, θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν όσοι επισκεφτούν σήμερα Σάββατο, 20 Απριλίου, και για όλη την ημέρα, το πανέμορφο δάσος Κουρί.

Το κέντρο «Αρχοντικό» φιλοξενεί την τέχνη σε όλο της το μεγαλείο, σε μια ανοιξιάτικη έκθεση χειροποίητων αντικειμένων, κοσμημάτων, αξεσουάρ, πρωτότυπων διακοσμητικών, φυτικών καλλυντικών, κεριών και λαμπάδων, όλα φτιαγμένα με μοναδικό γούστο από ιδιαίτερες καλλιτέχνιδες.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι κυρίες: Βάσω Γαρδικλή, Βλασία Τσιρίλα, Κατερίνα & Αμαλία Λοϊζου, Ειρήνη Αιμονιώτη, Ειρήνη Γουργιώτη, Ελένη και Μαρία Σταματίου, Έφη Καλομοίρη, Μαρία Ζαφειρίου, Μαρουλία Ζουρούδη, Μυρσίνη Κονδραφούρη, Νίκη Πανταζή, Παραμυθένιες δημιουργίες (Μαρία Ζέρβα και Ιουλία Μαχαίρα), Quilled magic Dimitra.

Μέσα σε ένα μαγευτικό σκηνικό, στην καρδιά της άνοιξης, υπέροχα εμπνευσμένες δημιουργίες δένουν αρμονικά με την ομορφιά της φύσης, γοητεύοντας και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.

Παράλληλα με την τέχνη του χειροποίητου, στο δάσος Κουρί φιλοξενείται σήμερα, από τις 9 το βράδυ, και η τέχνη του χορού, με τις μοναδικές μελωδίες του τάνγκο, και την ομάδα χορού του γυμναστηρίου Body & Soul, μέσα σε μια υποβλητική ατμόσφαιρα.

Δέσποινα Κοτζιαπαναγιώτου

 
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.