Υπόμνημα και αίτημα της Αθλητικής Κίνησης Δρυμώνος
Την υλοποίηση ενός πάγιου αιτήματος της Αθλητικής Κίνησης Δρυμώνος, που δεν είναι άλλο από την ύδρευση του χωριού, με μία παροχή νερού στην Πλατεία του χωριού από την πηγή της Κερασιάς, ζητάει το Δ.Σ. του Συλλόγου από τους τρεις επικεφαλής των ισάριθμων δημοτικών παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και τα μέλη αυτού.

Το ενημερωτικό υπόμνημα που μας απέστειλαν αναφέρει τα παρακάτω:

«Πιστεύουμε ότι είναι γνωστό σε όλους σας το σοβαρό πρόβλημα του χωριού μας και το πάγιο αίτημα μας: Η ύδρευση με μια παροχή νερού στην πλατεία του  Δρυμώνα από την πηγή Κερασιάς.

Κανένας από ΕΣΑΣ δεν αμφιβάλλει για το δίκαιο αίτημα μας και κανένας από ΕΣΑΣ δεν μπορεί να δικαιολογήσει την μέχρι σήμερα αδιαφορία και καθυστέρηση επίλυσης και ικανοποίησης του αιτήματος μας.

Η τοπική Αυτοδιοίκηση, φορέας και εκφραστής εξουσίας στην κοινωνία μας πρέπει να λογοδοτεί και να αιτιολογεί για τις πράξεις και τις παραλείψεις της.

Σαν ύστατη προσπάθεια, καλούμε την τοπική εξουσία να παραβρεθεί στη συγκέντρωση των κατοίκων μας, που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία του Δρυμώνα την Κυριακή του Θωμά, 12 Μαΐου, στις 11 το πρωί, στην ανοιχτή λαϊκή συνέλευση, για να ακούσει τους κατοίκους μας να κρίνει και να αποφασίσει δημόσια και δημοκρατικά.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, Χρ. Tσιοκάρας 

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ, Β. Τιμπλαλέξη»

 

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.