Τα πολιτιστικά προγράμματα του Γυμνασίου Πτελεού
Οι μαθητές, ο Διευθυντής και ο Σύλλογος των διδασκόντων του Γυμνασίου Πτελεού την περασμένη Τρίτη 14 Μαΐου 2013, παρουσίασαν τα πολιτιστικά προγράμματα που εκπόνισαν οι μαθητές με την καθοδήγηση των καθηγητών του σχολείου κατά το φετινό σχολικό έτος.

Οι παρουσιάσεις πλαισιώθηκαν από τραγούδια σχετικά με την Κωνσταντινούπολη, τα οποία επιμελήθηκε η μουσικός Μαριάννα Σαμαρτζή με τη συμμετοχή της σχολικής χορωδίας. Επίσης, έγινε έκθεση μυρωδικών, μπαχαρικών και εδεσμάτων της Πόλης.

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Αλμυρού, Δημήτρης Τσούτσας, ο Σύμβουλος των φιλολόγων του Νομού Μαγνησίας Γεώργιος Κοντομήτρος και η Σύμβουλος των μαθηματικών Μαγδαληνή Δριμωνίτου. Η Διεύθυνση του Σχολείου και ο Σύλλογος Καθηγητών του Γυμνασίου Πτελεού, ευχαριστεί τους Χρήστο Σαλάτα και Μαριάννα Σαμαρτζή, για τη βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης.

Οι καθηγητές που επιμελήθηκαν το πρόγραμμα είναι οι: Παναγιώτα Μάνδαλου, Φωτεινή Σταθάκη, Αικατερίνη Σαλάτα, Περικλής Φασουράκης, Ελένη Σαλάτα – Μπουρτζή, Ήβη Ρήγα και Γεώργιος Παπαϊωάννου.

Απολαύστε τα βίντεο της εκδήλωσης!

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.