Η Δημοτική Κοινότητα Ευξεινούπολης σε τροχιά ανάπτυξης
του Αλέξανδρου Καραμπάση

Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Ευξεινούπολης

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση δέχθηκε ο λαός της Ευξεινούπολης την έγκριση της δημοπρασίας για την κατασκευή της λιμνοδεξαμενής Ξηριά. Ένα σημαντικότατο έργο, που μελλοντικά θα εξασφαλίσει το υδατικό απόθεμα και που θα αρδεύονται πάνω από 5.000 στρέμματα. Ένα έργο που η δημοτική αρχή το είχε σαν προτεραιότητα και το πέτυχε. Εκείνο που τώρα είναι αναγκαίο είναι να δουλέψει γι’ αυτό το έργο ντόπιο εργατοτεχνικό προσωπικό.

Ακόμη, κατατέθηκε η πρόταση για τα «Αλώνια» και ετοιμάζεται η πρόταση αξιοποίησης των λιμνών Ζηρέλια και ο περιβάλλον χώρος. Να θυμίσω ότι τον περασμένο Οκτώβριο εγκαινιάστηκε το ολοκαίνουργιο 2ο Νηπιαγωγείο και προχωρά η ανακατασκευή του νεοκλασικού κτιρίου του παλαιού Δημοτικού Σχολείου (είναι στη φάση τοποθέτησης πορτοπαραθύρων ). Πιέζουμε έτσι ώστε στην νέα σχολική χρονιά να λειτουργήσει κανονικά.

Η Δημοτική Κοινότητα ζητά κατά προτεραιότητα τη διαμόρφωση της εισόδου από Αλμυρό έως Ευξεινούπολη, έτσι ώστε να διευκολύνονται οι πεζοί, αλλά κυρίως να λυθεί το θέμα της επικινδυνότητας της στροφής, όπου γίνονται συνεχώς ατυχήματα και έχουμε θρηνήσει και θύματα.

Η Δημοτική Κοινότητα Ευξεινούπολης σε αγαστή συνεργασία με τον Δήμο Αλμυρού, θέτει τις βάσεις και κτίζει τα θεμέλια της ανάπτυξης. Και μάλιστα, σε δύσκολες εποχές οικονομικής δυσπραγίας, ο Δήμος Αλμυρού εντάσσει έργα εκατομμυρίων ευρώ, χάρις στην έγκαιρη και σωστή προετοιμασία και αυτό είναι αναμφισβήτητο.


Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.