Νέα Διοίκηση για τους “Νήες”
Στις 28 Απριλίου 2013 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Μορφωτικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σούρπης «Νήες» στα γραφεία του, με μεγάλη προσέλευση των μελών.

Στη Γενική Συνέλευση εγκρίθηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου και αφού εκλέχθηκε τριμελής εφορευτική επιτροπή έγιναν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου 7αμελούς Διοικητικού Συμβουλίου και 3μελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής. Για το Δ. Σ. εκλέχτηκαν οι κατωτέρω, που συγκροτήθηκαν σε σώμα στις 1.5.2013

Πρόεδρος: Περιστεράς Νικόλαος

Αντιπρόεδρος: Κουτμάνης Αθανάσιος

Γεν Γραμματέας: Στεργίου Πηνελόπη.

Ταμίας: Τσούκας Κων/νος

Μέλος: Σπανός Τριαντάφυλλος

Μέλος: Κουτμάνη Νίτσα

Μέλος: Καλαντζής Ιωάννης Αναπληρωματικά μέλη: 1) Δαϊλιάνης Αριστείδης 2) Ντούκας Δημήτριος 3) Κατσάνος Ιωάννης

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή:

1) Γουρναρόπουλος Σπυρίδων 2) Κουτμάνη Σταυρούλα 3) Κόλια Βασιλική

Κατά την πρώτη τους συνεδρίαση τα μέλη του Δ.Σ. συζήτησαν γενικά για το ρόλο και τη θέση του Συλλόγου στην περιοχή με βάση τα νέα δεδομένα και την κοινωνική κατάσταση της εποχής μας.

Επίσης παράλληλα με τη συνέχιση δράσεων όπως είναι οι θεατρικές παραστάσεις, ο αποκριάτικος χορός, οι παραστάσεις καραγκιόζη έθεσαν νέα θέματα και στόχους τα οποία θα υλοποιηθούν με την εργασία όλων των μελών. Μερικοί από τους νέους στόχους είναι η επαναλειτουργία της δανειστικής βιβλιοθήκης, η δημιουργία ομάδας χορού, η δημιουργία ομάδας κινηματογράφου κ.ά.

Η μεγάλη συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση ήταν ένα μήνυμα για το Δ.Σ. ανάγκης της έκφρασης κυρίως των νέων της περιοχής, αλλά και της παρουσίας ενός θεσμού που θα στηρίξει τους νέους, θα δημιουργήσει κλίμα αλληλεγγύης και θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για κάθε έκφραση που στοχεύει στην πολιτιστική αναβάθμιση του τόπου.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.