Τριτοκοσμικές εικόνες στο νεκροταφείο Πτελεού
Τριτοκοσμικές εικόνες ντροπής αντικρίζουν οι κάτοικοι του Πτελεού στο Κοιμητήριο του χωριού τους. Όπως καταγγέλλουν αναγνώστες της εφημερίδας μας, η καθαριότητα του χώρου αποτελεί άγνωστη έννοια και ο Δήμος Αλμυρού έχει να επιμεληθεί το χώρο αρκετούς μήνες. Αποτέλεσμα της αδιαφορίας των υπευθύνων είναι να έχουν δημιουργηθεί «βουνά» πάσης φύσεως σκουπιδιών.

«Ο Δήμαρχος Αλμυρού είναι ενήμερος για την εικόνα που παρουσιάζει το Κοιμητήριο εδώ και αρκετούς μήνες, αλλά δυστυχώς, δεν έχει αναληφθεί καμία πρωτοβουλία», καταγγέλλουν οι κάτοικοι του Πτελεού.

Επιπλέον, εδώ και αρκετό καιρό, το Κοιμητήριο είναι πλήρες με αποτέλεσμα κάθε νέα ταφή για να γίνει, θα πρέπει να …αδειάσει άλλος τάφος. «Κάθε μέρα ζούμε με την αγωνία, μήπως πεθάνει κάποιος και μείνει άταφος», σημειώνουν οι κάτοικοι του χωριού και προσθέτουν «Άμεση είναι η ανάγκη της επέκτασης του Κοιμητηρίου, ώστε να λυθεί οριστικά το θέμα».

Αξίζει τέλος να επισημαίνουμε ότι ο «Λαός του Αλμυρού» έχει αναδείξει το μείζον αυτό πρόβλημα με δύο διαφορετικά ρεπορτάζ, που έχει δημοσιεύσει τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά οι υπεύθυνοι του Δήμου δεν έχουν αντιμετωπίσει το πρόβλημα, τόσο της καθαριότητας, όσο και του κορεσμού.

Μπάμπης Παπαρρίζος

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.