Καλοκαιρινό γλέντι από την «ΠΡΟΟΔΟ» Πλατάνου (φωτο-βίντεο)

Καλοκαιρινό γλέντι πραγματοποιήθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πλατάνου «Η ΠΡΟΟΔΟΣ», το βράδυ της Παρασκευής, 5 Ιουλίου 2013, στην ταβέρνα «Ο Γεωργούλας», που βρίσκεται στην παραλία Πλατάνου.

Τα μέλη του Συλλόγου που διοργάνωσε την εκδήλωση, οι κάτοικοι του χωριού, αλλά και αρκετοί φίλοι τους από την ευρύτερη περιοχή, έδωσαν το παρόν προκειμένου να συναντηθούν και να διασκεδάσουν όλοι μαζί, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Συλλόγου για ένα καλοκαιρινό αντάμωμα, όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος με δώρο μία τηλεόραση για τον τυχερό που ανέδειξε η κλήρωση.

Ακολούθησε χορός και γλέντι με ζωντανή ορχήστρα, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, όπως άλλωστε ήταν και το ζητούμενο, μέσα στην όμορφη ατμόσφαιρα της καλοκαιρινής βραδιάς, δίπλα σε μια γαλήνια θάλασσα.

Παρέα με τους Πλατανιώτες και τους φίλους τους, διασκέδασαν ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Χρήστος Βούλγαρης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Χρήστος Δαλακούρας και Βασίλης Μαμούρας, εκπρόσωποι του Αθλητικού Συλλόγου Πλατάνου, καθώς και του Συλλόγου Προσφύγων Μικρασιατών Επαρχίας Αλμυρού.

Δέσποινα Κοτζιαπαναγιώτου

 

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.