Το 19ο αντάμωμα των Απανταχού Παντζαίων – έκδοση 14/7/2013


Με επιτυχία διοργανώθηκε και φέτος το 19ο αντάμωμα του Πολιτιστικού Συλλόγου των Απανταχού Παντζαίων.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου που μας απέστειλαν, «ήταν ένα σμίξιμο που είχε από όλα: μεγάλη συμμετοχή συγγενών και φίλων, συγκίνηση κατά τη βράβευση του μεγαλύτερου μέλους του Συλλόγου, αλλά και κατά τη βράβευση της καλύτερης μαθήτριας του δημοτικού σχολείου του χωριού με το “Αριστείο Χρήστος Πάντζιος”.

Επίσης, το Λύκειο Ελληνίδων Περιφερειακό Τμήμα Αλμυρού παρουσίασε άψογα χορούς της περιοχής μας, με παραδοσιακές φορεσιές, ενώ υπέροχα μας συντρόφεψε και η Μαντολινάτα με τις μουσικές της. Ο καιρός για άλλη μια φορά δεν μας απογοήτευσε, αφού μας έβρεξε για περίπου μισή ώρα, χωρίς όμως αυτό να μας πτοήσει.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με άφθονο χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, καθώς και με τη λαχειοφόρο με τα δώρα που είχαμε συγκεντρώσει. Ταυτόχρονα, στο χώρο της εκδήλωσης δημιουργήθηκε και ένα μικρό bazzar, όπου άνθρωποι με δημιουργικές ανησυχίες εξέθεσαν προϊόντα και παρουσίασαν τις προσφερόμενες υπηρεσίες τους.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Δήμο Αλμυρού για την υποστήριξη που μας παρείχε, το Λύκειο Ελληνίδων Περιφερειακό Τμήμα Αλμυρού και τη Μαντολινάτα για την αφιλοκερδή παρουσία τους, όλους τους χορηγούς για τα πολύ μεγάλα δώρα που μας προσέφεραν απλόχερα, καθώς και όλους όσοι με τον τρόπο τους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Λόγω της βροχής κάποιοι δεν ήταν παρόντες κατά την πραγματοποίηση της κλήρωσης με αποτέλεσμα να μην έχουν βρεθεί οι τυχεροί από όλα τα δώρα που κληρώθηκαν. Γι’ αυτό και παρακαλούνται όσοι είναι κάτοχοι των λαχνών με αριθμούς 101, 237, 241, 268, 525, 671,742, 820, 902, 903, 904, 948 να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 24220 21118 (κ. Έφη Δρόλια Καλλέ), για να παραλάβουν τα δώρα τους.

Τέλος, θερμές ευχαριστίες στον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο για την κάλυψη της εκδήλωσης.

Καλό καλοκαίρι σε όλους και να είμαστε καλά μέχρι το επόμενο Αντάμωμα.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.