Μία ξεχωριστή εκδήλωση, τα εγκαίνια του «Συλλόγου Φίλων Μουσικής Αλμυρού» (video από τις μεταμεσονύκτιες ώρες)

Τα εγκαίνια του «Συλλόγου Φίλων Μουσικής Αλμυρού» πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της περασμένης Κυριακής, 28 Ιουλίου 2013, σε μία ιδιαίτερα επιτυχημένη εκδήλωση, που έλαβε χώρα στον εξωτερικό χώρο της αίθουσας του Συλλόγου, που βρίσκεται δίπλα στο Πολιτιστικό Κέντρο της πόλης μας.

Τα μέλη του Συλλόγου με μεγάλη χαρά υποδέχτηκαν τους πολλούς φίλους τους, και φίλους της μουσικής, που τίμησαν με την παρουσία τους αυτή την ξεχωριστή για την ιστορία του Συλλόγου ημέρα, η οποία σηματοδότησε το κλείσιμο ενός χρόνου ζωής και συνέπιπτε ημερολογιακά με τις πρώτες σκέψεις για τη δημιουργία του, όπως ανέφερε στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος, Παναγιώτης Μαυρογένης, αμέσως μετά την τελετή του αγιασμού.

Ο Δήμαρχος Αλμυρού, Βαγγέλης Χατζηκυριάκος, χαιρέτισε την εκδήλωση, ευχόμενος καλή συνέχεια στο έργο του Συλλόγου, και την πραγματοποίηση των στόχων του, με διαρκή ζωντανή παρουσία και συμμετοχή στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους, οι Αντιδήμαρχοι, Ηλίας Τσαμπίρας και Δημήτρης Τσούτσας, και ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Χρήστος Βούλγαρης.

Ακολούθησε απονομή βεβαιώσεων παρακολούθησης μαθημάτων για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε, στα νεότερα μέλη – μαθητές του Συλλόγου, καθώς και κλήρωση της λαχειοφόρου που προηγήθηκε, με δώρο ένα Tablet PC.

Μεζέδες, γλυκά, δροσερά ποτά και αναψυκτικά, περίμεναν όλους τους παρευρισκόμενους, που δέχτηκαν τις ακούραστες περιποιήσεις των μελών του Συλλόγου, καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Κατά την έναρξη του μουσικού μέρους της εκδήλωσης, παρουσιάστηκαν αξιόλογα καινούργια και ανέκδοτα τραγούδια, σε μουσικές συνθέσεις του Άγγελου Αλεξίου και στίχους του Χρήστου Τσέτα.

Αμέσως μετά, τη σκυτάλη της διασκέδασης ανέλαβε μεγάλος αριθμός μελών του Συλλόγου, με πλήθος μουσικών οργάνων, ερμηνεύοντας πολλά γνωστά και αγαπημένα τραγούδια από το ελληνικό πεντάγραμμο, που πυροδότησαν το κέφι των επισκεπτών, η ευχαρίστηση των οποίων ήταν εμφανής.

Από το υπαίθριο πάλκο πέρασαν επαγγελματίες μουσικοί από την περιοχή μας, μεταξύ των οποίων ο Νίκος Αλεξίου, ο Μανώλης Κατσαούνης, ο Βασίλης Δεληολάνης, ο Φώτης Τάμπας, ο Τάσος Χαλκιάς, η Τούλα Θεοδώρου, Νίκος Λούκας κ.ά., αλλά και πολλοί ερασιτέχνες, καθώς ένας από τους σκοπούς του Συλλόγου είναι να προσφέρει την ευκαιρία σε όσους αγαπούν τη μουσική να εκφραστούν με το δικό τους τρόπο.

Η βραδιά συνεχίστηκε με πολύ κέφι και χορό, μέχρι το πρώτο χάραμα της επόμενης ημέρας.

Ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Αλμυρού, ανανέωσε το ραντεβού με το φιλόμουσο κοινό της πόλης για την Κυριακή, 4 Αυγούστου 2013, στις 21:00 το βράδυ, στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Ωδείου Αλμυρού, όπου θα πραγματοποιηθεί η μουσική παράσταση με τίτλο: «Κάθε τραγούδι και μια ιστορία…», με τη συνεργασία της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου.

Δέσποινα Κοτζιαπαναγιώτου

 

 


Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.