Η Θρυαλίδα καθήλωσε τους Αργιλοχωρίτες στην κωμωδία “μπαμπάδες με ρούμι”Ο Σύλλογος Αργιλοχωρίου “Τσαρικλί” παρουσίασε στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Αύγουστου την θεατρική παράσταση “Μπαμπάδες με ρούμι” των Ρέππα Παπαθανασίου, από το θεατρικό σχήμα του Βόλου “Θρυαλίς”.

Η “Θρυαλίδα” γνωστή από την φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωσαν οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων Αλμυρού και Ευξεινούπολης τον χειμώνα στον Αλμυρό, έχει τους οπαδούς της πλέον στην περιοχή, οι οποίοι έσπευσαν να τους παρακολουθήσουν και σε αυτή τους την παράσταση.

“Ωραία βραδιά, με πολύ γέλιο και θετική ενέργεια” ήταν τα σχόλια που μας μετέφεραν φίλοι που την παρακολούθησαν.

 

 

Θυμίζουμε…

Η «Θρυαλλίδα» είναι μία Μη Κερδοσκοπική Εταιρία με πολιτιστικό χαρακτήρα. Η ομάδα γεννήθηκε το 2007 από την ανάγκη κάποιων ανθρώπων να γνωρίσουν από κοντά τη θεατρική έκφραση και δημιουργία. Η ομάδα από την πρώτη στιγμή κέρδισε το κοινό της πόλης και έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα τις παραστάσεις: «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης», «Ράφτης κυριών» και «Υπάρχει και φιλότιμο».

Στη σημερινή συγκυρία της οικονομικής κρίσης η οποία είναι απότοκο της κρίσης αξιών που μαστίζει την κοινωνία μας, η ομάδα μετέχει στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας, θεωρώντας την οποιαδήποτε καλλιτεχνική έκφραση καταφύγιο ελπίδας και μοχλό εσωτερικής επανεκκίνησης.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6984879969, 6936057838 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.thriallida.weebly.com.

One thought on “Η Θρυαλίδα καθήλωσε τους Αργιλοχωρίτες στην κωμωδία “μπαμπάδες με ρούμι”

  1. zigirides

    Ήταν μια εξαιρετική παράσταση. Εύχομαι και ελπίζω να οργανώνονται τέτοιου είδους εκδηλώσεις μέσω των οποίων να επιδιώκεται η συνεχής πολιτιστική και πολιτισμική αναβάθμιση της περιοχής μας.

Comments are closed.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.