Τα τραγούδια… έχουν καλούς φίλους στον Αλμυρό – “Έκλεψε την παράσταση” για το καλοκαίρι ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Αλμυρού (video – φωτο)

Και τα τραγούδια έχουν ψυχή… Αυτό μας δίδαξε η εκδήλωση του Συλλόγου Φίλων Μουσικής την περασμένη Κυριακή 4 Αυγούστου “Κάθε Τραγούδι και μιά Ιστορία”.

Έτσι λοιπόν… τα τραγούδια έχουν ιστορία, αλλά και καλούς φίλους που τα θυμούνται, τα επιμελούνται και τα μοιράζονται, με άλλους. Η γλυκιά αφήγηση της Ελευθερίας Μπουκουβάλα -νηπιαγωγού, μέλους της χορωδίας Αλμυρού- κάθε φορά δημιουργούσε την ατμόσφαιρα για το επόμενο πολύ ωραία δεμένο “μπουκέτο” τραγουδιών που ακολουθούσε.

Πολυπληθής η ορχήστρα, καλοκουρδισμένη και με τραγουδιστές που κατέθεσαν ψυχή και μας μετέδωσαν την αγάπη τους για την μουσική.

Τα τραγούδια ένα κι ένα διαλεγμένα, σε ένα κοινό που χειροκροτώντας φώναζε “κι άλλο, κι άλλο” όταν σταμάτησαν τα… όργανα. Τέλος έδωσε, ο σεμνότατος Γιάννης Ραχμανίδης, ο οποίος μη μπορώντας να εκφράσει τη χαρά του και την ευγνωμοσύνη του, πήρε το μικρόφωνο, σκέφτηκε λίγα λεπτά και τελικά αποφάσισε να κλείσει με την ατάκα “ευχαριστούμε πολύ, καληνύχτα σας”.

Ευχαριστούμε, εμείς, πολύ! Καλωσήλθατε, φίλοι της μουσικής, περιμένουμε και επόμενα.

Μπράβο, σε όλους και στον καθένα ξεχωριστά. Εργάστηκαν για την μουσική παράσταση “Κάθε Τραγούδι και μιά Ιστορία” οι: Παναγιώτης Μαυρογέννης, Θεόδωρος Τελκής, Γιάννης Ραχμανίδης, Θωμάς Τσιγκώνης, Παναγιώτης Μιχαλακόπουλος, Θοδωρής Καζαντζής, Γιάννης Γαλατσίδας, Σίσσυ Ζαχαροπούλου, Θανάσης Τσιλιός, Μαρία Αναγνωστοπούλου, Βαγγέλης Καραγεωργόπουλος, Γιάννης Αντωνιάδης, Δημήτρης Κατσαούνης, Δέσποινα Κοτζιαπαναγιώτου, Γιάννης Καμπουρίδης, Στέργιος Μπουκουβάλας, Θανάσης Αλεξίου, Άγγελος Αλεξίου, Ελευθερία Μπουρκουβάλα.

Ελπίζουμε η τόσο δυνατή παρουσία στον ένα χρόνο που ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής συμμετέχει στα δρώμενα της πόλης, να έπεισε τους αρμόδιους φορείς, να βοηθήσουν το Σύλλογο να υλοποιήσει και τα επόμενα σχέδιά του. Η ιδιωτική πρωτοβουλία έκανε το χρέος της, ακόμη και οι ακροατές που έμειναν όρθιοι να στηρίξουν την προσπάθεια. Ο Αλμυρός απ’ άκρη σε άκρη, στήριξε πολιτιστικά, τη δύσκολη οικονομικά χρονιά, βάζοντας χρόνο, χρήματα και τα ιδιαίτερα ταλέντα του ο καθένας. Σειρά σας κύριοι φορείς.

 

Τσιντσίνη Βιβή

 


 

No albums or photos found matching your search criteria.
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.