Η κλήρωση του Κυπέλλου και των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΘ


Αρκετά ενδιαφέροντα ζευγάρια ανέδειξε η κληρωτίδα για την πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου ΕΠΣΘ. Από τις ομάδες της περιοχής μας πέρασε στην επόμενη φάση ο Αίαντας Σούρπης, μαζί με τον Άρη Μελ., καθώς και τη Σκιάθο, με τους παράγοντες όλων των ομάδων να ζητάνε να συμβεί για να μη χρειαστεί να ταξιδέψει μία εξ αυτών στο νησί του Παπαδιαμάντη, ώστε να γλιτώσουν τα έξοδα.

Ο Γ.Σ.Α. αναμένεται να έχει εύκολο έργο, αφού θα υποδεχθεί τον Ιάσονα Άλλης Μεριάς, ενώ η Δήμητρα θα φιλοξενήσει τον Πύρασο. Ο Άθλος θα αγωνιστεί στην έδρα της Α.Ε. 2002, ενώ οι Αργοναύτες θα υποδεχθούν στο γήπεδο της Σούρπης τον Διαγόρα Στεφανοβικείου.

Ο Πρωτεσίλαος και ο Αχιλλέας Αχιλλείου θα έχουν το πιο δύσκολο έργο, αφού κληρώθηκαν να αγωνιστούν εκτός έδρας, με αντιπάλους τον Σαρακηνό και τον Μαγνησιακό αντίστοιχα. Τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι Ηρακλής Β. – Αετός Κερ., Α.Ε. Διμηνίου – Θησέας, Αγχίαλος – Απόλλων Καναλίων, Ν.Α. Νίκης – Δάφνη και Πανιώνιος – Δημητριάς.

Στην κλήρωση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ, η πρώτη αγωνιστική περιλαμβάνει τα παρακάτω ζευγάρια:

Γ.Σ.Α. – Σαρακηνός

Δήμητρα – Αστέρας Ριζ.

Ακρόπολη – Α.Ε. Διμηνίου

Αγχίαλος – Σκιάθος

Αίας Σ. – Μαγνησιακός

Άρης Μελ. – Αγ. Παρασκευή

Θησέας – Πύρασος

Δάφνη – Πρωτεσίλαος

Εδώ να υπενθυμίσουμε ότι οι αγώνες του Κυπέλλου θα διεξαχθούν το ερχόμενο σαββατοκύριακο (14 και 15 Σεπτεμβρίου), ενώ το πρωτάθλημα θα αρχίσει μία εβδομάδα αργότερα.

 

Στη Β’ ΕΠΣΘ και στον Β’ Όμιλο που συμμετάσχουν οι ομάδες από την περιοχή μας η κλήρωση έβγαλε την παρακάτω 1η αγωνιστική:

Μυρμιδόνες – Αργοναύτες

Ε.Μ.Α. – Άθλος

Ηρακλής Αγ. Θ. – Μακρινίτσα

Αχιλλέας Αχιλλείου – Απόλλων Κροκίου

Πηλέας – Απόλλων Καναλίων

Αετός Κερασιάς – Δημητριάς

 

Για τον Α’ Όμιλο η 1η αγωνιστική περιλαμβάνει τα εξής παιχνίδια:

Ιωλκός – Α.Ε. 2002

Διαγόρας – Πανιώνιος

Ηρακλής Β. – Ιάσων Ά.Μ.

Άνθιμος Γαζής – Ν.Α. Νίκης

Κένταυρος Αργ. – Σκόπελος

Ελευθεριακός – Τοξότης

 

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.