…Αετός ήταν ο Απόλλωνας Κροκίου
Ένα βαθμό πρόσθεσε στο σακούλι του ο Απόλλων Κροκίου, φέρνοντας ισοπαλία (1-1) με τον Αετό Κερασιάς στο γήπεδο των Μικροθηβών.

Οι παίκτες του Βαγγέλη Επίσκοπου έδειξαν το καλό του πρόσωπο και ευτύχησαν να μπουν μπροστά στο σκορ με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Περπερίδη, στο 18ο λεπτό.

Πριν καλά – καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των «πορτοκαλί», οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1. Μάλιστα, οι παίκτες του Αετού είχαν και δύο δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο.

Οι «απολλωνιστές» θα μπορούσαν να πετύχουν κάποιο τέρμα ακόμα, αλλά οι προσπάθειες των Τσουκάλη και Περπερίδη, στο πρώτο και δεύτερο ημίχρονο αντίστοιχα, εξουδετερώθηκαν από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ενώ η κεφαλιά του Νιάκα στο 85ο λεπτό, πρόλαβαν οι αμυντικοί και έδιωξαν πάνω στη γραμμή του τέρματος.

Μελανό σημείο του αγώνα, ο τραυματισμός του τερματοφύλακα του Απόλλωνα Κώστα Βιλανάκη, ο οποίος σύμφωνα με τους γιατρούς του Νοσοκομείου Βόλου, όπου διακομίσθη υπέστη κάταγμα κλείδας (στο χέρι).

Το almyros.gr εύχεται στον ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα ταχεία ανάρρωση.

Απόλλων Καναλίων: Βιλανάκης (60ο Κοντογεωργάκης), Σιαμουρδάνης, Περπερίδης (68ο Τσερκεζίδης), Νιάκας, Βούλγαρης, Τσαπάρας, Γ. Μακανίκας, Ζουμπουρλής (88ο Κλουκουτάρας), Μπελεγρίνης, Φωτιάδης, Τσουκάλης.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.