Προσφορά Αγάπης και Φιλανθρωπίας των μαθητών του Γυμνασίου Ευξεινούπολης | Λαός Του Αλμυρού
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.
full screen background image

Προσφορά Αγάπης και Φιλανθρωπίας των μαθητών του Γυμνασίου Ευξεινούπολης

Οι μαθητές του Γυμνασίου Ευξεινούπολης ανταποκρίθηκαν   με χαρά στο κάλεσμα του Εθελοντικού Οργανισμού το «Χαμόγελο του παιδιού» για προσφορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης. Σε πείσμα των καιρών και των δύσκολων  οικονομικών συνθηκών που βιώνουμε όλοι, οι μαθητές και οι καθηγητές του Γυμνασίου Ευξεινούπολης συγκέντρωσαν τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης και τα έστειλαν στο «Χαμόγελο του παιδιού» με το ΚΤΕΛ Βόλου, το οποίο προσφέρθηκε αφιλοκερδώς να υλοποιήσει αυτή τη μεταφορά.

 

Οι μαθητές και καθηγητές ετοιμάζουν πυρετωδώς και με πολλή χαρά και μεράκι τις κατασκευές και τις δημιουργίες τους για τη φιλανθρωπική εκδήλωση – Βazaar –  που θα γίνει την Κυριακή 15/12/2013 και ώρα 17:00μμ στο αμφιθέατρο του σχολείου μας και  σκοπός της είναι η βοήθεια οικογενειών  της πόλης μας  που  αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Στο παρελθόν έχουμε βοηθήσει και μαθητές που είχαν μεγάλη ανάγκη για να αντιμετωπίσουν σοβαρό πρόβλημα υγείας ( εγχείρηση καρδιάς).

 

 Σας προσκαλούμε και εσάς να συμβάλλετε με την παρουσία σας στην επιτυχία της φιλανθρωπικής μας εκδήλωσης.

Στη γιορτή μας θα παρακολουθήσετε από τη θεατρική μας ομάδα  «Τη Χριστουγεννιάτικη ιστορία  – Ο  Σκρουτζ » του Καρόλου Ντίκενς  και θα απολαύσετε τη χορωδία μας σε χριστουγεννιάτικα τραγούδια.
Αφήστε μια απάντηση