Άρχισαν οι σκανδαλιές των κεραμιδόγατων… Ελάτε μαζί μας – video, φωτο

Άρχισαν οι Χριστουγεννιάτικες Παιχνιδοσκανδαλιές που διοργάνωσε η θεατρική ομάδα «Κεραμιδόγατοι» σε συνεργασία με το Σύλλογο Εμποροβιοτεχνών Επαρχίας Αλμυρού, στους εμπορικούς δρόμους της πόλης του Αλμυρού. Πρωταγωνιστές είναι τα παιδιά.

Σήμερα μέχρι τις 2 το μεσημέρι μεγάλοι και παιδιά κατασκευάζουν πρωτότυπα στολίδια από ανακυκλώσιμα υλικά, για το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Αγοράς.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων των επόμενων ημερών διαμορφώνεται ως εξής:

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, ώρα 11:00-14:00: «Γλυκομπισκοτομαγειρέματα».Τα παιδιά ζυμώνουν γλυκίσματα που θα κεράσουν την παραμονή των Χριστουγέννων.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ώρα 16:00-18:00 : «Τα στολίδια των παιδιών σκαρφαλώνουν στο χριστουγεννιάτικο δέντρο μας».

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου ,ώρα 17:00 «Τα καλικαντζαράκια μοιράζουν και μπερδεύουν τις…ταμπέλες του κρυμμένου θησαυρού».

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου-Παραμονή Χριστουγέννων, ώρα17:00-19:00 «Γιορτινές γωνιές στην πόλη τραγουδάνε και παίζουν τα κάλαντα». Μυρωδιές και εικόνες από όλη την Ελλάδα ξεχύνονται στους δρόμους.

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου, ώρα 11:00-14:00 «Οι Παιχνιδοσκανδαλιές κι ο Κρυμμένος Θησαυρός».Ομαδικά Χριστουγεννιάτικα θεατροπαιχνίδια με τη συμμετοχή όλων των παιδιών και μια τρελή περιπέτεια στο κέντρο της πόλης.

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου-Παραμονή Πρωτοχρονιάς, ώρα 11:00-14:00 και 17:00-20:00: «Ο Άγιος Βασίλης, το δέντρο των ευχών, το μανταρινόφιλτρο κι ο Αλμυρός χιονάνθρωπος». Μικρές παραμυθοδράσεις για να ανεβάσουμε τη διάθεσή μας και να γεμίσουμε ελπίδες και προσδοκίες για μια καλύτερη χρονιά!

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ…ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΙ «ΠΑΙΧΝΙΔΟΣΚΑΝΔΑΛΙΕΣ» ΜΑΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ!

Τσιντσίνη Βιβή

 

 

 

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.