Οι μαθητές της Σούρπης στο γιορτινό «Παζάρι Αγάπης» | Λαός Του Αλμυρού
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.
full screen background image

Οι μαθητές της Σούρπης στο γιορτινό «Παζάρι Αγάπης»

Το γιορτινό «Παζάρι Αγάπης» των γυναικών της Σούρπης, που διοργανώνεται στο «Ευγενίδειο» πνευματικό κέντρο, επισκέφθηκαν μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου – Λυκείου Σούρπης την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013.

Με τη συνοδεία των καθηγητών τους Ευγενίας Κίττα, Γιάννας Καλοδήμου και Τριαντάφυλλου Σπανού, οι μαθητές των δύο πρώτων τάξεων του Γυμνασίου και της Α’ Λυκείου, είδαν από κοντά τις καλλιτεχνικές δημιουργίες 14 γυναικών της Σούρπης, που ένωσαν τις δυνάμεις τους σε μια κοινή πρωτοβουλία για την προβολή της οικοτεχνίας – χειροτεχνίας του τόπου.

Τα έσοδα από την πώληση των εκθεμάτων θα δοθούν σε οικογένειες της τοπικής κοινωνίας, με οικονομικές ανάγκες. Στο γιορτινό «Παζάρι Αγάπης» της Σούρπης, που κλείνει τις πύλες του την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου (ώρες λειτουργίας 10-1 το πρωί και 5- 8 το βράδυ) συμμετέχουν με τις δημιουργίες τους οι: Γιασεμή Χασάπη, Ακριβή Ιωακειμίδου, Βάσω Κατσάνου, Μαρία Κωστούλα, Ελένη Περιστερά, Κατερίνα Χουλιαρά, Μαρία Γιάγκου, Νίκη Σκούρα, Χριστίνα Φιλοθόδωρου, Ελένη Παπανικολοπούλου, Πηνελόπη Στεργίου, Δέσποινα Τόπα, Βάσω Χασάπη, Αγγελική Χρυσικού και ο Αχιλλέας Κουρμπέτης. Η εορταστική δωροέκθεση φιλοξενείται στο Πνευματικό κέντρο της ενορίας Αγ. Παρασκευής  Σούρπης, έχει δε την στήριξη του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου «οι Νήες».

Τρ. Σπανός
Αφήστε μια απάντηση