Τα μέλη του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Αλμυρού έκοψαν την πίτα τους


Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν τα μέλη του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Αλμυρού, παρέα με τους φίλους, τους δικούς τους ανθρώπους και πολλούς άλλους φίλους της μουσικής, στην επιτυχημένη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, 1ης Φεβρουαρίου 2014, στο κέντρο το «Στέκι» (Καλτσάς) στις Μικροθήβες.

Την κοπή της πίτας έκανε ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Παναγιώτης Μαυρογένης, ο οποίος με ιδιαίτερη χαρά καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Ο Πρόεδρος ευχαρίστησε επίσης όλα τα μέλη του Συλλόγου, που με πολύ μεράκι δούλεψαν ακούραστα για να παρουσιάσουν ένα πλούσιο και ποικίλο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, και να καλύψουν όλο το μουσικο-χορευτικό μέρος της βραδιάς.

Τα μέλη της πολυμελούς ορχήστρας του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Αλμυρού έπαιξαν, τραγούδησαν και χόρεψαν, μεταδίδοντας το κέφι και την καλή τους διάθεση σε όλους τους ακροατές, εισέπραξαν αρκετά χειροκροτήματα ενθουσιασμού, και διασκέδασαν παρέα με τους πολλούς τους φίλους μέχρι τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας.

Και του χρόνου!

Δέσποινα Κοτζιαπαναγιώτου

 
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.