Οι Αλμυριώτες στήριξαν με την παρουσία τους άλλη μια φορά το έργο του Ερυθρού Σταυρού
Σήμερα, Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου, στο κατάμεστο «Αρχοντικό» πριν από λίγη ώρα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για την Περιφερειακή Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού Αλμυρού.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Αρχιερατικός Επίτροπος Επαρχίας Αλμυρού π. Γεώργιος Μπέκας, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού τμήματος Ε.Ε.Σ. Βόλου κ. Δημήτριος Κουτρούμπας, ο Αντιδήμαρχος αγροτικής ανάπτυξης και τουρισμού Αθανάσιος Σαρρής, η εκπαιδεύτρια Νοσηλεύτρια του Ε.Ε.Σ κ. Κλητεία Γιαλαμά και πλήθος κόσμου.

Για την Περιφερειακή Επιτροπή, προλόγισε η κυρία Πόπη Κουρκούμπα. Σας μεταφέρουμε το καλωσόρισμα:

«Εκ μέρους της Περιφερειακής Επιτροπής του Ε.Ε.Σ. Αλμυρού, σας καλωσορίζω στη σημερινή μας εκδήλωση που γίνεται για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας και σας εύχομαι από καρδιάς Χρόνια πολλά, καλή χρονιά με υγεία και οικογενειακή ευτυχία.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει και πάλι η μαντολινάτα Αλμυρού η οποία απαρτίζεται από ερασιτέχνες μουσικούς ανθρώπους που αγαπούν τη μουσική και το τραγούδι και πέρα από τη δουλειά τους, στον ελεύθερο χρόνο τους ασχολούνται με τη μουσική παρουσιάζοντας ένα αξιόλογο μουσικό σύνολο. Οι μουσικοί μας είναι οι:

Θωμαΐδης Γιάννης, μαντολίνο, Πριάκος Κώστας, κιθάρα, Κουρκούμπας Γιώργος, κιθάρα, Κυριάκος Ιωάννης, μαντολίνο, Καραγεωργόπουλος Κώστας μαντολίνο, Αθανασίου Γιώργος, τραγούδι, Πατρίσια Πίρας, τραγούδι, Κορωναίου Αγγελική, τραγούδι.

Σας ευχαριστούμε θερμά όλους τους μουσικούς που πάντα με μεγάλη προθυμία και αφιλοκερδώς ανταποκρινόσαστε στο κάλεσμά μας. Επίσης ευχαριστούμε πάρα πολύ το Δήμο Αλμυρού για την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσής μας και επίσης την κυρία Έφη Δρόλια για την προσφορά του δώρου της πίτας μας που είναι μία εικόνα.

Τέλος ευχαριστούμε όλους εσάς που μας στηρίζετε πάντα με τη συμμετοχή σας σε όλες τις εκδηλώσεις μας.»

 

Φωτογραφίες:  ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΡΑΒΟΣ

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.