Επιτυχημένος ο ετήσιος χορός του «ΑΘΛΟΥ» - Λαός Του Αλμυρού

Επιτυχημένος ο ετήσιος χορός του «ΑΘΛΟΥ»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός που διοργάνωσε ο Αθλητικομορφωτικός Σύλλογος «ΑΘΛΟΣ», το βράδυ του Σαββάτου 8 Φεβρουαρίου 2014, στο «Κτήμα Παπαθανασίου – Τιμπλαλέξη», στο Κρόκιο.

Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου, κ. Δημήτρης Δημόπουλος, ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και ευχήθηκε μια καλή και δημιουργική χρονιά, με πολλές επιτυχίες και διακρίσεις για τους συντελεστές του «ΑΘΛΟΥ».

Ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για όλα τα τμήματα της Ακαδημίας και της ανδρικής ομάδας, και στη συνέχεια έγινε η βράβευση των διακριθέντων αθλητών -Χρήστου Πλασταρά, που το περασμένο καλοκαίρι πήρε μεταγραφή στον Ατρόμητο Αθηνών, και Νικόλ Λιάκου, για την κλήση της στην Εθνική Κορασίδων-  από τον Πρόεδρο του Συλλόγου, κ. Μπάμπη Ζέρβα, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό.

Το μουσικό μέρος της βραδιάς άνοιξε το συγκρότημα «Μουσικοί Ταξιδευτές» και η παρέα τους, που παρουσίασε στο κοινό ένα ποικίλο πρόγραμμα με επιλογές από το παραδοσιακό, το σμυρναίικο, το ρεμπέτικο, το λαϊκό και το έντεχνο ελληνικό τραγούδι.

Μετά το τέλος του πρώτου μουσικού προγράμματος, πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος και κλήρωση με πολλά και πλούσια δώρα και η διασκέδαση συνεχίστηκε με τις μουσικές επιλογές του Dj Κοσμά, γλέντι και χορό μέχρι πρωίας, από όλους τους παρευρισκόμενους.

Δέσποινα Κοτζιαπαναγιώτου

Ευχαριστούμε τους Γιώργο Δημόπουλο και Θωμά Τσιγκώνη για την βοήθειά τους στην κάλυψη της εκδήλωσης.
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.