Ισοπαλία 2-2 για τον Γ.Σ.Α. στο Διμήνι


Κάτι περισσότερο άξιζε από την ισοπαλία ο Γ.Σ.Α. στην έδρα της ΑΕ Διμηνίου, σύμφωνα με τον Κώστα Σταματίου. Το σύνολο του Κώστα Σταματίου παρουσίασε το καλύτερο πρόσωπο από τότε που ο έμπειρος τεχνικός ανέλαβε την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας και με το πέρας του αγώνα δήλωσε στο almyros.gr «Έμεινα ικανοποιημένος από την εμφάνιση όλων των παιδιών, στα οποία αξίζουν συγχαρητήρια. Αξίζαμε κάτι περισσότερο από την ισοπαλία».

Ο Αλέκος Αραπίτσας έβαλε μπροστά την ομάδα του στο σκορ στο 18ο λεπτό με εύστοχο πλασέ από κοντά, αφού πρώτα έπαιξε το «ένα-δύο» με τον αδερφό του Γιάννη.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσια με γκολ του Τσουρέλη στο 33ο λεπτό κάνοντας το 1-1, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 62ο λεπτό η ΑΕ Διμηνίου προηγήθηκε με 2-1, για να ισοφαρίσει ο Γ. Αραπίτσας στο 75ο λεπτό, ο οποίος έπιασε ένα κεραυνό από 40 μέτρα, με τη μπάλα να καταλήγει στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Διμηνίου για το 2-2.

Μεγάλη συμβολή στη διατήρηση του τελικού αποτελέσματος είχε και ο Στέλιος Τσιάτσιος, ο οποίος υπερασπίστηκε την εστία του Γ.Σ.Α., κάνοντας μια εντυπωσιακή απόκρουση στο 92ο λεπτό, σε σουτ εξ επαφής.

Γ.Σ.Α.: Τσιάτσιος, Φαράντος, Κουρτέλης, Μιχόπουλος, Νικηφοράκης, Μπούσης, Γκάμπας (55ο Κεμάλι), Γ. Παναγιώτου, Γ. Αραπίτσας, Αλ. Αραπίτσας (68ο Κουτσούμπας), Τσίπη (63ο Χειλάς).

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.