Πρωτεσίλαος: Του έβαλε …στοπ ο Αστέρας, αλλά συνεχίζει να ελπίζει | Λαός Του Αλμυρού
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.
full screen background image

Πρωτεσίλαος: Του έβαλε …στοπ ο Αστέρας, αλλά συνεχίζει να ελπίζει

Στο Ριζόμυλο σταμάτησε το νικηφόρο σερί του Πρωτεσίλαου, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0. Το παιχνίδι χαρακτηρίστηκε από τις ελάχιστες φάσεις που έγιναν μπροστά από τις δύο εστίες, μιας και ο αγωνιστικός χώρος ήταν ιδιαίτερα βαρύς.

Ο Πρωτεσίλαος έχασε μία καλή ευκαιρία στο 18ο λεπτό με το σουτ του Παπαδόπουλου από πλεονεκτική θέση να περνάει δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο 25ο λεπτό οι γηπεδούχοι πέτυχαν το γκολ που τους έδωσε το πολύτιμο τρίποντο για τη συνέχεια.

Το παιχνίδι στιγματίστηκε από τον τραυματισμό του Χασιώτη, ο οποίος χτύπησε στο κεφάλι και στα χέρια, όταν αντίπαλος παίκτης έπεσε πάνω του μετά από διεκδίκηση της μπάλας στον αέρα. Ο αμυντικός του Πρωτεσίλαου διεκομίσθη στο Νοσοκομείο του Βόλου για περαιτέρω εξετάσεις, χωρίς να συντρέχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας για την υγεία του.

Οι άνθρωποι του Πρωτεσίλαου χαρακτήρισαν άψογη τη διαιτησία των Τριάντου-Δημητράκη-Τσάγγαρη και πολύ καλή τη φιλοξενία των γηπεδούχων.

Πρωτεσίλαος: Τίτας, Σούσκο, Λεϊμονής, Β. Σιαμανίκος, Χασιώτης (45ο λ.τ. Κ. Κόρκος), Παπαδόπουλος, Θ. Κόρκος, Γουριώτης, Δ. Σιαμανίκος, Μαρικλέν.
Αφήστε μια απάντηση