«Τσίμπησαν» ένα βαθμό οι Αργοναύτες στη ΜακρινίτσαΜοιρασμένο ήταν το παιχνίδι της Μακρινίτσας με τους Αργοναύτες τόσο σε σκορ όσο και σε ευκαιρίες. Και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες, ώστε μία από τις δύο να πάρει τη νίκη, αλλά η ολοκλήρωση του 90λεπτου τις βρήκε να μοιράζονται από ένα βαθμό.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 20ο λεπτό, με τους Αργοναύτες να χάνουν μεγάλη ευκαιρία εφτά λεπτά αργότερα, ο Τηγανόπουλος έπιασε την κεφαλιά, με τη μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο έκτο λεπτό της επανάληψης η ομάδα της Αμαλιάπολης ισοφάρισε με κεφαλιά του «αειθαλή» Βαγγέλη Ζάρρα, μετά από εκτέλεση φάουλ του Δημητρίου.

Στο 85ο λεπτό ο Καλαμάς έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν βρέθηκε μπροστά από την εστία της Μακρινίτσας, αλλά μετά από το πλασέ που επιχείρησε, η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες για να πετύχουν το γκολ της νίκης.

Αργοναύτες: Καλοδήμος (80ο Ροδίτης), Δημητρίου, Καράγγελος, Ρήγας, Δαϊλιάνης, Καλαμάς, Μπερέκος (46ο Μπαλίου), Χρ. Ζάρρας, Τηγανόπουλος, Β. Ζάρρας, Γαρυφάλλου.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.