Επίσκεψη μαθητών του ΕΠΑΛ Αλμυρού στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού - Λαός Του Αλμυρού

Επίσκεψη μαθητών του ΕΠΑΛ Αλμυρού στις εγκαταστάσεις του ΒιολογικούΤο 1ο ΕΠΑΛ Αλμυρού στα πλαίσια της ενημέρωσης – γνωριμίας των μαθητών του με επαγγέλματα – δραστηριότητες διοργάνωσε επίσκεψη μαθητών του στο Βιολογικό Καθαρισμό Αλμυρού. Μετά από την αποδοχή του αιτήματός μας από την Δ.Ε.Υ.Α. Αλμυρού δύο ομάδες μαθητών μας, επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις την Πέμπτη 20 και την Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014. Με την πρώτη ομάδα συμμετείχαν τα τμήματα ΑΤΕ1 και ΓΨ με συνοδούς καθηγητές τους Κωνσταντίνο Βαρδάκη και Κωνσταντίνο Τσιάντο, ενώ στη δεύτερη ομάδα συμμετείχαν τα τμήματα ΑΤΕ2, ΒΜΧ και ΓΜΧ με συνοδούς καθηγητές την Αγγελική Πισιώτη, τον Κωνσταντίνο Χατζηπλή, την Αποστολία Φλώρου και τον Αθανάσιο Μαγκλάρα.

Εκεί οι μαθητές συνάντησαν τον υπεύθυνο μηχανολόγο της ΔΕΥΑ Δημήτριο Στεργίου, καθώς και τον εκπρόσωπο της εταιρίας KAFSIS, που έχει αναλάβει την λειτουργία και συντήρηση του βιολογικού καθαρισμού Αλμυρού, χημικό Παναγιώτη Στεργιούλη.

Οι μαθητές και οι καθηγητές του σχολείου μας αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τους κυρίους Στεργίου και Στεργιούλη για τη φιλοξενία και την πλήρη ξενάγηση στους χώρους του Βιολογικού καθαρισμού Αλμυρού.

Ο Διευθυντής και οι καθηγητές του 1ου ΕΠΑ.Λ. ΑΛΜΥΡΟΥ
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.