Ενημερωτική εκδήλωση από τον Ε.Ε. Σταυρό Αλμυρού
Με επιτυχία και μεγάλη προσέλευση πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση-ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Αυχεναλγία-αυχενικό σύνδρομο, που διοργάνωσε ο Ε.Ε. Σταυρός και το παράρτημα του Αλμυρού, στο «Αρχοντικό», στο δάσος Κουρί.

Την εκδήλωση προλόγισε η εθελόντρια Καίτη Τέφογλου και στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος του Περιφερειακού τμήματος Ε.Ε.Σ. Βόλου Δημήτριος Κουρκούμπας, ο οποίος καλωσόρισε όλους του παρευρισκομένους στην εκδήλωση, τονίζοντας πως «με αυτή την εκδήλωση-ομιλία με καλεσμένο τον ιατρό ορθοπαιδικό Νικόλαο Αγραφιώτη ξεφεύγουμε από την καθημερινότητα και τον βομβαρδισμό των καναλιών με ειδήσεις που καταπλακώνουν την ψυχή μας. Ο Ε.Ε.Σ δεν παρέχει μόνο αγάπη και στοργή στους συνανθρώπους μας, αλλά μας ενημερώνει και για τα προβλήματα υγείας που μας περιβάλουν».

Ένα από αυτά είναι η αυχεναλγία και το το αυχενικό σύνδρομο, για τα οποία μίλησε στην συνέχεια ο ιατρός κ. Νικόλαος Αγραφιώτης. Να σημειωθεί ότι όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν σε άτομα που έχουν ανάγκη της ημέρες του Πάσχα.

Άγγελος Μπράβος

 

 

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.