Η προπόνηση της προεθνικής ομάδας βόλεϊ στον Αλμυρό –Δηλώσεις του ομοσπονδιακού προπονητή Δημήτρη Ιόβτσεφ - Λαός Του Αλμυρού

Η προπόνηση της προεθνικής ομάδας βόλεϊ στον Αλμυρό –Δηλώσεις του ομοσπονδιακού προπονητή Δημήτρη Ιόβτσεφ

Σημαντικές παραστάσεις αποκόμισαν οι τρεις αθλήτριες του Γ.Σ.Α. από τη συμμετοχή τους στις προπονήσεις του κλιμακίου της προεθνικής ομάδας βόλεϊ. Οι Ελευθερία Παπαδοπούλου, Ιωάννα Πανταζή και Ελένη Ξάνθη κλήθηκαν από τον Περιφερειακό Ομοσπονδιακό τεχνικό Δημήτρη Ιόβτσεφ στην προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλμυρού, η οποία άρχισε στις 2 μετά το μεσημέρι του Σαββάτου και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 4.

Όπως τονίζει στο almyros.grο κ. Ιόβτσεφ «η τελευταία προπόνηση θα γίνει στις 14 Ιουνίου παρουσία του ομοσπονδιακού προπονητή Τάκη Φλώρου, όπου εκεί ευελπιστούμε να γίνει η επιλογή της εθνικής ομάδας. Το επίπεδο στο δικό μας κλιμάκιο είναι μεταξύ των δύο πρώτων σε ολόκληρη της Ελλάδα. Ευχαριστώ τα παιδιά, τους γονείς τους, καθώς και τους προπονητές των Σωματείων, οι οποίοι όλη την χρονιά ήταν δίπλα μου και μπορέσαμε να κάνουμε αυτή τη δουλειά. Τέλος, εύχομαι καλή πρόοδο στα παιδιά που δίνουν αυτή τη στιγμή εξετάσεις».
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

triantopoulos
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.