Ο Βαγγέλης Βουρούκος στον πάγκο της Δήμητρας - Οι πρώτες δηλώσεις ως προπονητής των «πρασίνων» - Λαός Του Αλμυρού

Ο Βαγγέλης Βουρούκος στον πάγκο της Δήμητρας – Οι πρώτες δηλώσεις ως προπονητής των «πρασίνων»Ο έμπειρος προπονητής Βαγγέλης Βουρούκος θα καθίσει στον πάγκο της Δήμητρας Ευξεινούπολης για τη νέα αγωνιστική χρονιά 2014-2015.

Η Διοίκηση της Δήμητρας Ευξεινούπολης εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση με την οποία ανακοινώνει την πρόσληψη του κ. Βουρούκου και η οποία αναλυτικά αναφέρει τα παρακάτω:

«Η Α.Ε Δήμητρα Ευξεινούπολης μετά τη λήξη της επιτυχημένης συνεργασίας της με τον κ. Λευτέρη Καλογηρου και την οικειοθελή αποχώρηση του, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον κ. Βαγγέλη Βουρούκο, ως τον άνθρωπο που θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας στη νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Ο πρόεδρος, το Δ.Σ., οι ποδοσφαιριστές και οι φίλοι της Δήμητρας έχοντας σαν κοινό στόχο την εξέλιξη της ομάδας τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή δύναμη και επιτυχίες!»

Ο Βαγγέλης Βουρούκος έκανε την παρακάτω δήλωση στο almyros.gr μόλις επισημοποιήθηκε η πρόσληψή του στον πάγκο της Δήμητρας: «Χαίρομαι που πάω σε αυτή την ομάδα που έχει πάρα πολύ καλή και συγκροτημένη διοίκηση. Οι άνθρωποι της Δήμητρας μού μίλησαν από καρδιάς και με ειλικρίνεια, μου έδειξαν ότι με θέλουν -κι εγώ επειδή λειτουργώ συναισθηματικά- με κέρδισαν κι έτσι μετά χαράς δέχθηκα. Θέλω να δουλέψω και όχι να λέω πολλά. Έργα γίνονται με προγραμματισμό, οργάνωση και θέληση κι όχι με λόγια. Πρωταρχικός στόχος είναι να παρουσιάσουμε ένα ελκυστικό σύνολο στους φιλάθλους. Η Δήμητρα έχει πολύ καλό ρόστερ και τα περισσότερα παιδιά τα γνωρίζω. Όλα τα άλλα, αν θέλουν ας έρθουν. Επιπλέον στόχος είναι να αναδείξουμε κι ορισμένα δικά μας παιδιά. Η προετοιμασία της ομάδας θα αρχίσει στις 23 Ιουλίου, εάν δεν αλλάξει η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος. Στη συνέχεια, θα υπάρχει σχεδόν καθημερινή επαφή με τη Διοίκηση, ώστε να δούμε το έμψυχο δυναμικό, το γήπεδο, τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε στις προπονήσεις.
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.