Και κλάαααμα… οι κυρίες… – 1ο Δημοτικό: Τελετή λήξης 2014, φωτοΚαι κλάααμα οι κυρίες βρε παιδάκι μου… και η γράφουσα. Και πως να μη συγκινηθούμε όταν βλέπουμε τα παιδιά μας να μεγαλώνουν ανάμεσα στους φίλους και συμμαθητές τους, όταν αισθανόμαστε τους ψυχικούς δεσμούς των παιδιών μας με συγκεκριμένους δασκάλους, ως σκέπη και πηγή ενέργειας για τη συνέχεια στο Γυμνάσιο. Οι στιγμές που ζήσαμε η δασκάλα μας, τα παιδιά της έκτης δημοτικού και οι περήφανοι γονείς τους, ήταν πολύ δυνατές.

Οι φορείς του 1ου Δημοτικού και φέτος συνεργάστηκαν άψογα και το γιορτάσαμε με την καλοδουλεμένη τελετή λήξης που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Τετάρτη 11 Ιουνίου, το απόγευμα. Απολαύστε τις φωτογραφίες των μικρών μας ηρώων.

Ευχαριστήριο

Ευχαριστώ όλους τους δασκάλους του γιού μου Αποστόλη Νάνου που βοήθησαν να φτάσουμε αισίως στην έκτη Δημοτικού, τους διευθυντές, γυμναστές, καθηγητές γλωσσών, μουσικής και τέχνης, και ιδιαιτέρως την κυρία Ρούλα Καπράλου, η οποία πλησίασε περισσότερο από όλους στις ψυχές των παιδιών μας και τους ενέπνευσε για τη συνέχεια στη ζωή τους γενικότερα, πέρα από τα όρια της εκπαιδευτικής της υποχρέωσης.

Τσιντσίνη Βιβή

Λόγο ανάθεσης της κάλυψης σε επαγγελματία βιντεολήπτη, σεβόμαστε τη σωστή απόφαση του Συλλόγου για πληρέστερη κάλυψη και δεν δημοσιεύουμε το βίντεο που έχουμε στα χέρια μας, μόνο λίγςε ενδεικτικές φωτογραφίες.

 

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.