1ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Νέας Αγχιάλου 4 έως 6 Ιουλίου στην Κεντρική Πλατεία της πόλης - Λαός Του Αλμυρού

1ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Νέας Αγχιάλου 4 έως 6 Ιουλίου στην Κεντρική Πλατεία της πόλης

Για πρώτη χρονιά,  ο τόπος του λαδιού,  του κρασιού και του τσίπουρου,   η Νέα Αγχίαλος  ρίχνει το φώς της,  στην πιο δημοφιλή,  πολιτιστική και ψυχαγωγική διοργάνωση,  της ευρύτερης περιοχής!

Πρώτο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Νέας Αγχιάλου!

Ένα πανηγύρι γεύσεων,  μια τοπική πανδαισία, μια γιορτή ανάδειξης του τοπικού πλούτου με παρουσιαστές – σεφ τους Eμμανουέλα Κόκκαλη  και  Κώστα Αθανασιάδη!!

 

Στην τριήμερη αυτή εκδήλωση συμμετέχουν γαστρονομικά τοπικά εστιατόρια και ταβέρνες και τσιπουράδικα παρουσιάζοντας τις σπεσιαλιτέ τους,ντόπιοι  αρτοποιοί που θα μας παρουσιάζουν τα μυστικά των αρτοσκευασμάτων τους, κρεοπώλες και τυροκόμοι και φυσικά ο Σύλλογος Γυναικών Νέας Αγχιάλου με την δυναμική τους παρουσία όπου θα συμμετάσχουν γυναίκες της περιοχής σε διαγωνισμό μαγειρικής δημιουργώντας  μια ποικιλία ντόπιων συνταγών. Παράλληλα, θα παρουσιάζονται τα τοπικά μας προϊόντα όπως κρασί, τσίπουρο, λάδι, ζυμαρικά, κρεατικά, μέλι, όσπρια κτλ.

 

Η  Ένωση Επαγγελματιών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Νέας Αγχιάλου,  διοργανώνει ένα μοναδικό τριήμερο γαστρονομικό φεστιβάλ  προσπαθώντας να αναδείξει τα τοπικά ποιοτικά προϊόντα μέσω της γαστρονομίας  συνδέοντάς τα έτσι με τον τουρισμό και τον πολιτισμό, δημιουργώντας προστιθέμενη αξία στην τουριστική υποδομή και την τοπική ανάπτυξη της Νέας Αγχιάλου!

 
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.