Γλέντι μέχρι πρωίας στον καλοκαιρινό χορό των Σαρακατσαναίων - video, φωτο - Λαός Του Αλμυρού

Γλέντι μέχρι πρωίας στον καλοκαιρινό χορό των Σαρακατσαναίων – video, φωτο

Τον ετήσιο καλοκαιρινό χορό του πραγματοποίησε ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Ευξεινούπολης και Περιχώρων «Η Στάνη», το βράδυ της Παρασκευής 4 Ιουλίου 2014, στο κέντρο «Νηρηΐδες» της οικογένειας Μαρμαγκιόλη, που βρίσκεται στην παραλία Άγιος Ιωάννης της Ευξεινούπολης.

Για άλλη μια φορά η συμμετοχή των μελών και των φίλων του Συλλόγου ήταν μεγάλη, όπως άλλωστε συνηθίζεται σε όλα τα ανταμώματα των Σαρακατσαναίων και στον καλοκαιρινό χορό τους, ο οποίος έχει καθιερωθεί εδώ και δεκαπέντε χρόνια τουλάχιστον και είναι πάντα επιτυχημένος.

Την εκδήλωση άνοιξαν ο γραμματέας του Συλλόγου, Βασίλης Τιμπλαλέξης, και ο πρόεδρος, Γιάννης Πρεβεζιάνος, με χαιρετισμούς και ευχαριστίες προς όλους εκείνους που όλα αυτά τα χρόνια τιμούν και στηρίζουν με την παρουσία τους τις πρωτοβουλίες του Συλλόγου, συμβάλλοντας έτσι στη διατήρηση της παράδοσης και των στενών σχέσεων μεταξύ των μελών, αλλά και στην προσέλκυση όλο και περισσότερων καινούργιων φίλων.

Ακολούθησε η παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τα τέσσερα συνολικά χορευτικά τμήματα του Συλλόγου, δύο παιδικά και δύο ενηλίκων, και στη συνέχεια η πίστα παρέμεινε ελεύθερη για όλους τους παρευρισκόμενους, που διασκέδασαν μέχρι πρωίας, με πλήρες καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τους: Κώστα Ζαραλή στο κλαρίνο, Νίκο Γιαννακό, Σταύρο Μπόνια και Ανδριάννα Μόκα στο τραγούδι.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος με πλούσια δώρα, προσφορά των καταστημάτων της περιοχής αλλά και πολλών φίλων του Συλλόγου.

Δέσποινα Κοτζιαπαναγιώτου, Τσιντσίνη Βιβή
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

triantopoulos
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.