Συνεχίζονται με επιτυχία οι παραστάσεις του Θεάτρου Σκιών του Ν. Κωτούλα - Λαός Του Αλμυρού

Συνεχίζονται με επιτυχία οι παραστάσεις του Θεάτρου Σκιών του Ν. Κωτούλα

Οι ευγενικοί (ξέρουν αυτοί γιατί το λέω) νεαροί κύριοι του θεάτρου σκιών του Ν. Κωτούλα, μεγαλώνουν αλλά δεν αφήνουν την παιδική ψυχή τους. Καμαρώνουμε οι συγγενείς και οι οικογενειακοί φίλοι να τους βλέπουμε να μας μεταφέρουν με το χόμπι τους εικόνες από τα παλιά και να βάζουν ψυχή στο πανί, “ψυχή τση ψυχής τους, μπρε” Όπως θα λεγε και ο Νιόνιος…

Οι Νικόλαος Κωτούλας, Κωνσταντίνος Τσαμπίρας και Φώτης Κλησιάρης, μας παρουσίασαν τον “Καραγκιόζη Γραμματικό” και επικαιροποιώντας τα κείμενα στη σημερινή εποχή, κατόρθωσαν να πάρουν την πολύτιμη ανταμοιβή τους το χαμόγελο των παιδιών. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ευχαριστήθηκαν περισσότερο οι πολύ μικροί και οι πολύ μεγάλοι… Κάποιοι φίλοι και ενώ τα παιδιά τους (γυμνασιόπαιδα…) ήταν στο πάρκο, έμειναν μέχρι τέλους, απολύτως απορροφημένοι από την παράσταση.

Τις επόμενες μέρες θα δημοσιεύσουμε τις ερχόμενες παραστάσεις του θεάτρου σκιών. Μπορείτε και εσείς να κανονίσετε τη δική σας παράσταση στα στοιχεία που δίνονται παρακάτω στην κάρτα. Θυμίζουμε το παλιότερο αφιέρωμα στη δημιουργία του θεάτρου σκιών του Ν. Κωτούλα, το οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Τσιντσίνη Βιβή
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.