Το γηπεδικό πρόβλημα, ο λόγος μη συμμετοχής του Απόλλωνα Κροκίου
Την απόφαση με την οποία γνωστοποιεί τους λόγους μη καθόδου στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ, εξέδωσε πριν από λίγο το Διοικητικό Συμβούλιο του Απόλλωνα Κροκίου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε αυτή, «η απόφαση του Δ.Σ. της ομάδας είναι να μη συμμετάσχει στο πρωτάθλημα, αποτέλεσμα της αδυναμίας και της απροθυμίας της απερχόμενης δημοτικής αρχής να δώσει λύση στο γηπεδικό ζήτημα».

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση του Δ.Σ. του Απόλλωνα Κροκίου, αναφέρει τα παρακάτω:

 

«Η απόφαση του Δ.Σ. του Απόλλων Κροκίου γα τη νέα σεζόν 2014-2015 να μην συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΘ ήταν αποτέλεσμα της αδυναμίας και της απροθυμίας της απερχόμενης δημοτικής αρχής να δώσει λύση στο γηπεδικό ζήτημα.

Μετά από πολλές συζητήσεις με την δημοτική αρχή φέραμε πάρα πολλά παραδείγματα που θα μπορούσαν να βοηθήσουν όχι μόνο τη δική μας ομάδα, αλλά και άλλες που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με μας.

Χρόνια τώρα κουραζόμαστε τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά (αλλά και οικονομικά πληρώνοντας για δανεικά γήπεδα) ψάχνοντας μέχρι τελευταία στιγμή πριν ξεκινήσει ο αγώνας να βρούμε πού θα αγωνιστεί η ομάδα μας.

Πριν λίγες μέρες ξεπεράσαμε αυτά τα όρια, αφού μετά από συνάντηση που είχαμε με τον δήμαρχο Βαγγέλη Χατζηκυριάκο μας διαβεβαίωσε ότι το θέμα θα λυθεί. Με αυτήν λοιπόν την υπόσχεση ξεκινήσαμε όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες για το σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου (εύρεση προπονητή, παιχτών, υλικού κτλ. ) και τη διεξαγωγή του καθιερωμένου ετήσιου χορού στο Κρόκιο.

Την αισιοδοξία μας, την χαρά μας και τον ενθουσιασμό μας τα διαδέχτηκε η απογοήτευση, γιατί  τελικά διαπιστώσαμε αυτό που τόσα χρόνια εισπράττουμε, ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.

Ευχαριστούμε θερμά.

Το Δ.Σ. του Απόλλωνα Κροκίου παραμένει ενεργό, δεν σταματά τις προσπάθειες για την μόνιμη λύση του γηπεδικού ζητήματος και ευελπιστούμε ότι η νέα δημοτική αρχή του κου Δημήτρη Εσερίδη θα είναι αρωγός στην προσπάθεια για οριστική λύση.

Οι παίκτες μας αποδεσμεύονται για μία χρονιά και ευχόμαστε του χρόνου να είμαστε ξανά μαζί στο δικό μας σπίτι.

Καλή σεζόν σε όλους με υγεία».

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.