Η εκδήλωση με τη Μαντολινάτα Αλμυρού, στο Αργιλοχώρι | Λαός Του Αλμυρού
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.
full screen background image

Η εκδήλωση με τη Μαντολινάτα Αλμυρού, στο Αργιλοχώρι

«Βραδιά Μαντολινάτας» πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 3 Αυγούστου 2014, στην πλατεία του Αργιλοχωρίου, με τη συμμετοχή της Μαντολινάτας Αλμυρού.

Η εκδήλωση άνοιξε με το καλωσόρισμα του προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Καππαδοκών Αργιλοχωρίου, Ευθυμίου Ζιγγιρίδη, προς τους επισκέπτες και τους μουσικούς και την παρουσίαση αυτών, ενώ στη συνέχεια ο πρόεδρος της Μαντολινάτας, Γιάννης Θωμαΐδης, έκανε μια σύντομη αναφορά στο ιστορικό του μουσικού σχήματος και στο πρόγραμμα της βραδιάς.

Ήταν μία επιτυχημένη εκδήλωση, που γέμισε την πλατεία του Αργιλοχωρίου όχι μόνο με ντόπιους αλλά και με αρκετούς επισκέπτες από τις γύρω περιοχές.

Η «Βραδιά Μαντολινάτας» διοργανώθηκε με τη συνεργασία του Δήμου Αλμυρού και ήταν μέρος του τοπικού προγράμματος εκδηλώσεων Πολιτιστικός Αύγουστος 2014, που καθιερώθηκε από την προηγούμενη χρονιά. Δυστυχώς, το θλιβερό γεγονός των θανάτων αρκετών νέων ανθρώπων με καταγωγή από το χωριό, το τελευταίο διάστημα, δεν επέτρεψε την πραγματοποίηση των άλλων εκδηλώσεων που περιελάμβανε το πολιτιστικό πρόγραμμα για φέτος, και επηρέασε ανάλογα το μουσικό ύφος της βραδιάς, με επιλογές από το έντεχνο ελληνικό πεντάγραμμο.

Δέσποινα Κοτζιαπαναγιώτου
Αφήστε μια απάντηση