Γαλήνια μουσικά ταξιδέματα με την Αλατοστράτα και τον Γ. Πάγκαλο – video, φωτο | Λαός Του Αλμυρού
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.
full screen background image

Γαλήνια μουσικά ταξιδέματα με την Αλατοστράτα και τον Γ. Πάγκαλο – video, φωτο

Η Αλατοστράτα συνεχίζει το ποιοτικό της παρόν με την όντως ιδιαίτερη συναυλία – αφιέρωμα στον Κρητικό τραγουδοποιό Νίκο Ξυλούρη και σε τραγούδια από την ελληνική έντεχνη μουσική σκηνή που πραγματοποιήθηκε στον φιλόξενο χώρο του ανακαινισμένου Δημοτικού Σχολείου Ευξεινουπόλεως, το περασμένο Σάββατο 16 Αυγούστου. Ερμηνευτές και αφιλοκερδώς προσφερόμενοι, ο  Γιώργος Πάγκαλος, η Αΐντα, ο Δημήτρης Καρακώστας και ο Γιάννης Ευστρατιάδης. Στα …νερά του ο Πάγκαλος απολαυστικός και άμεσος μας ταξίδεψε, γαλήνια, σε Κρητικά ακούσματα και ποιοτικό ρεπερτόριο.

Παράλληλα παρουσιάστηκε έκθεση φωτογραφίας με ελεύθερο θέμα. Συμμετείχαν: ο Αλέξανδρος Κούλης, η Μαρία Λασκαρίδου, ο Θανάσης Λιλής, Χαρά Παλάσκα, Γιώργος Παπαβασιλείου, ο Νίκος Σπανός και ο Νίκος Φιλάρετος.

Θυμίζουμε ότι σε λίγες μέρες, την ερχόμενη Κυριακή 24 Αυγούστου, στις αποθήκες της Αλατοστράτας διοργανώνουν οι νέοι μας, συναυλία με τον Βασίλη Καζούλη, τον Φώτη Τάμπα και τον Αλέξανδρο Τζανή.

 

 

Οι Αλατοστρατίτες στη σελίδα τους στο facebook αναφέρουν:

Σας ευχαριστούμε πολύ για την συγκινητική χθεσινή σας ανταπόκριση στην συναυλία-αφιέρωμα στον Νίκο Ξυλούρη και το έντεχνο τραγούδι!!!
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Γιώργο Πάγκαλο, την Aida, τον Δημήτρη Καρακώστα και τον Γιάννη Ευστρατιάδη για την μοναδική βραδιά που μας χάρισαν και την αφιλοκερδή τους συμμετοχή!
Πολλά πολλά συγχαρητήρια σε όσους μας δάνεισαν την φωτογραφική τους ματιά για να εκτεθεί στο προαύλιο του σχολείου.
Ένα ευχαριστώ ακόμη σε όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί το χθεσινό αφιέρωμα.
Ελπίζουμε να δοθεί το έναυσμα να εστιαστεί η προσοχή στο Δημοτικό Σχολείο Ευξεινούπολης, ώστε να αναδειχθεί ως χώρος πολιτιστικής δράσης.
Επιφυλασσόμαστε για τη συνέχεια!!!

 

Μπορείτε να δείτε όλες τις δράσεις της Αλατοστράτας στη σελίδα μας εδώ .
Αφήστε μια απάντηση