Γ.Σ.Α.-Ρήγας 2-4: Καλή εμφάνιση, παρά την ήτταΘετικό πρόσημο είχε η εμφάνιση του Γ.Σ.Α. στο φιλικό με τον Ρήγα στο γήπεδο του Αλμυρού, παρά την ήττα με 2-4. Ο Λευτέρης Καλογήρου είδε την ομάδα του να λειτουργεί σωστά σε όλες τις γραμμές της άμυνας στα πρώτα 30 λεπτά, δημιουργώντας και μάλιστα ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία με πιο χαρακτηριστική αυτή του Αντώνη Ράπτη στο 10ο λεπτό δέχθηκε πάσα από τον Τσόγκα ο οποίος έκανε ωραία ατομική ενέργεια, φθάνοντας στις παρυφές της μεγάλης περιοχής, αλλά το σουτ σταμάτησε στην αριστερή συμβολή των δοκών του Βλαχόπουλου.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Ρήγας απάντησε με διπλό δοκάρι στην ίδια φάση (οριζόντιο). Στη συνέχεια ο Ράπτης έχασε ακόμα μία καλή ευκαιρία ο οποίος ήταν απειλητικός όταν πατούσε την αντίπαλη περιοχή, αλλά καθυστέρησε να σουτάρει και το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε σε σώματα αμυνομένων.

Με τη συμπλήρωση του ημιώρου, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν μπροστά στο σκορ, όταν ο Κυριάκος γύρισε από πλάγια τη μπάλα στον Πολυμέρου, με τον νεαρό τερματοφύλακα να …πασάρει στον Μιχολίτση, με τον επιθετικό του Ρήγα να ανοίγει το σκορ με κοντινό πλασέ.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Μπίκας έπιασε ένα δυνατό σουτ από την αριστερή γωνία της μεγάλης περιοχής, γράφοντας το 0-2, σε μία φάση που η άμυνα των «κυανολεύκων» αδράνησε.

Στο δεύτερο ημίχρονο, όπως και στο πρώτο, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και πίεσαν τους αντιπάλους τους. Οι αλλαγές που έκανε ο Λευτέρης Καλογήρου ήταν ο Φαράντος στη θέση του Μπέη και ο Χατζέλας στη θέση του Χειλά. Μάλιστα κατάφεραν να μειώσουν σε 1-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μαλισσιώβα. Το πέναλτι κέρδισε ο Αραπίτσας στο 55ο λεπτό, όταν «τσίμπησε» τη μπάλα μπροστά από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, με τον τελευταίο να τον ανατρέπει με τα χέρια.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο νεαρός τερματοφύλακας του Γ.Σ.Α., Σπύρος Πολυμέρου, μπορεί να έκανε το λάθος στη φάση του 0-1, αλλά στη συνέχεια έκανε μερικές μεγάλες επεμβάσεις.

Στο 53ο λεπτό ο Δανόπουλος με ωραία εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά, έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία, γράφοντας το 2-3.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Χατζής με πλασέ μέσα από την περιοχή στο 85ο λεπτό. Στην επανάληψη έπαιξαν για τον Γ.Σ.Α. οι Δανόπουλος, Ακρίβος, Π. Βούλγαρης, Χολέβας, Ακριβούσης, ενώ στο 40ο λεπτό της αναμέτρησης ο Μιχόπουλος πέρασε στη θέση του Γρούνα.

Η αρχική ενδεκάδα του Γ.Σ.Α. ήταν η εξής: Πολυμέρου, Μπέης, Γρούνας, Κουρτέλης, Κυριάκος, Τσιάτσιος, Μαλισσιώβας, Χειλάς, Ράπτης, Τσόγκας, Αραπίτσας.

Η αρχική ενδεκάδα για τον Ρήγα ήταν οι εξής: Βλαχόπουλος, Γούσιος, Τζιώλης, Ναουμίδης, Γουτούλης, Ζατσάι, Μπακάλης, Μπίκας, Μιχολίτσης, Ρηγίνος, Γάρος.

Στην επανάληψη πέρασαν όλοι οι παίκτες που είχε στον πάγκο ο Λάκης Μπακάλης, μεταξύ των οποίων και οι τρεις που πήγαν στην ομάδα του Βελεστίνου, Τσίπη, Γκάμπας και Κεμάλι.

 

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.